26.-27. oktober, 2013 åbent hus - Campingforhandlere
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Campingsæsonen er hele året

I weekenden 26.-27. oktober, 2013 stort åbent hus
Campingbranchen
20/10-2013 kl. 23:15

De danske campingforhandlere holder I weekenden 26.-27. oktober, 2013 stort åbent hus. Her vil det være muligt at se rigtigt mange af 2014 nyhederne. Samtidigt har forhandlerne mange flotte brugte vogne stående til en fornuftig penge.

Selv når det er køligere i vejret er camping hyggeligtMange mennesker tror at camping er en ferieform der kun kan bruges I sommerhalvåret, men her tager de grueligt fejl. Camping er hyggeligt hele året og stort set alle campingvogne kan optimeres til brug hele året – hvis de ikke allerede er det fra starten.

Det er synd at lade sin campingvogn eller autocamper stå stille I vinterhalvåret. Med små tilrettelser kan den som sagt bruges hele året – også I 30 gr. frost. Ud over ferieboligen til forårets, sommerens og efterårets ture, har man meget mere end det. En campingvogn eller autocamper kan bruges til så meget forskelligt. Her er et par forslag:

Fast efterårs og vinterplads

Det kan godt være at I definere jer selv som rejsende, men i stedet for at stille vognen I hi for vinteren kan den udnyttes til efterårets og vinterens weekender og ferier. Stil jeres campingvogn op fast på en vinteråben campingplads og oplev camping på en helt anden måde. Efter man har gået en tur I den smukke danske efterårs- eller vinternatur, er det ren råhygge for hele familien at sidde i siddegruppen og spille et spil over en kop varm kakao. Eller en fredag aften, hvor familien hygger sammen I siddegruppen med en god film og slikaften.

Ekstra gæsteværelse

Når man får besøg af venner og familie, kan det til tider være svart at finde sovepladser til alle ens overnattende gæster. Børnene har ikke lyst til at dele værelse for en nat og slet ikke sove I stuen eller med mor og far. Med en campingvogn eller autocamper I indkørslen er dette problem løst. Her har du gæsteværelse, selv til en stor familie på op til 8 personer, der altid er klar til brug. Tænd for varmen et par timer før gæsterne kommer, læg et par sodavand og en snack i køleskabet og det hele er klart. Den eneste ulempe ved dette, er at du risikerer ikke at se meget til dine gæster. At være indkørselscampist er nemlig også rigtigt hyggeligt.

Mobilt gæsteværelse

Man kan også komme ud for, at man skal besøge familie og venner og mangler et sted at sove. Der er måske langt til hoteller fra hvor familien eller vennerne bor og det løber hurtigt op I mere end kr. 1.000.- for en enkelt overnatning. Med en campingvogn har man sit eget personlige gæsteværelse med og man bestemmer selv både check ind og check ud tider og man slipper for diskussionen om hvem der skal køre hjem. En campingvogn med batteri, kan sagtens klare sig et døgn eller mere uden strømtilslutning, så hvis ens familier eller venner har plads, og man kan låne et par kvm. er der aldrig langt hjem til ens personlige hotelværelse.

Nærvær

Hvis du ikke allerede har prøvet campinglivets glæder, så burde du prøve det. Hele familien slapper af og man får et nærvær som familie der ikke findes med andre ferieformer. Både børn og voksne slapper af, skuldrene kommer ned på plads og alle stressfaktorer I ens liv som vasketøj, græsslåning, klipning af hæk, rengøring m.m. bliver efterladt derhjemme. Der er tid til at slappe af og nyde hinandens selskab.

Så kig ud til de danske campingforhandlere I weekenden d. 26.-27. oktober og hør hvad de kan tilbyde. Der er masser af gode tilbud, nyt spændende udstyr og flotte nye vogne at kigge på.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start