I 2017 er der atter campingmesse i Bellacenteret
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Camping vender tilbage til Bella Center Copenhagen

Efter 2 års pause er der igen campingmesse i det sjællandske
Ole Mose
03/11-2016 kl. 22:00

Efter et to års pause er der godt nyt til campingfolket på Sjælland og øerne: Camping i Bella genopstår, og denne gang i en rendyrket campingudgave i stærkt samarbejde med Camping Branchens medlemmer. Camping i Bella bliver årets første messe og åbner 20. januar 2017. 

Med branchen som initiativtager 

Når Camping i Bella atter byder inden for i Bella Center Copenhagen i weekenden 20.-22. januar 2017, er der tale om noget af en genfødsel. Frem for at være en del af en større feriemesse, som hidtil har været formularen, er Camping i Bella en rendyrket messe for campingentusiaster. Og med den tidlige januar dato er der tale om det danske startskud for campingsæsonen med årets første publikumsudstilling. 

Initiativet til at genetablere en campingmesse øst for Storebælt kommer fra Jesper Behrensdorff indehaver af Bijé Fritid & Camping og medlem af Camping Branchen – den officielle danske sammenslutning af fabrikanter, importører, forhandlere og udlejere af fx telte, trailere, campingvogne og autocampere. Jesper Behrensdorff tog kontakt til Bella Center Copenhagen, som straks var med på ideen, og de fleste udstillere er allerede booket ind. ”Der er ingen tvivl om, at vi som messecenter er utrolig glade for igen at kunne invitere rejselystne fritidsnydere til Camping i Bella. På udstillingen vil der være en masse at se på og aktiviteter at tage del i for den erfarne campist, men også for hende, ham eller familien, som oplever en spirende interesse”, fortæller Messe Udviklingsdirektør Malina Lebrecht Hye hos BC Hospitality Group A/S.

Takket være den brede opbakning fra branchen er publikum også sikret et godt og varieret udbud af produktnyheder og muligheder for at søge inspiration til årets campingsæson. Foruden de kørende ferieboliger, vil besøgende også kunne finde alt i udstyr og tilbehør til campinglivet – ligesom der vil være opbud fra campingpladser samt messetilbud og aktiviteter hele weekenden i gennem. 

Billetsalget starter nu 

Allerede fra d. 28. oktober er det muligt at sikre sig billet til Camping i Bella. Det sker via udstillingens hjemmeside www.campingibella.dk, hvor det også er muligt at holde øje med den voksende liste af udstillere og weekendens aktivitetskalender. 

For yderligere information kontakt os venligst på [email protected].

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start