for de små minibiler, lej camp-let for 14 dage
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Camp-let – nu også på lejebasis

Der er ingen grund til at snyde sig selv for en campingferie, selv om bilen er for lille til at trække en campingvogn. Selv helt små biler må køre med Camp-let, og nu kan man tilmed leje én for en periode på 14 dage
Camp-Let a/s
12/05-2014 kl. 16:23

Mange danskere har fravalgt campinglivet de senere år i takt med, at de har udskiftet deres mellemklassebiler med helt små brændstofvenlige biler. Mini- og mikrobiler er imidlertid for små til at trække en campingvogn, og det åbner nu for et helt nyt marked med udlejning af teltvogne, vurderer man hos Camp-let A/S.

Køb en Camp-let her.

– Mange vil nok være forsigtige ved at investere i en ny Camp-let uden at have en fornemmelse af, hvordan bilen opfører sig med både teltvogn og bagage på anhængertrækket, og her er vores nye udlejningsordning jo en perfekt løsning til at teste, om både bilen og én selv er til campingliv, siger direktør Hans Jørn Nissen, Camp-let A/S.

Udlejningen foregår gennem de danske Camp-let forhandlere, og man lejer en teltvogn for 14 dage, så der er god tid til at komme ud at opleve enten Danmark eller resten af Europa. Vognen leveres med campingmøbler, gasflaske, og kabelkit, og så er det jo blot at pakke lidt service, sengetøj og anden bagage og komme af sted. Eftersom udlejningsvognene også leveres med både kørekappe og stor frontboks, kan man have alt sin bagage på traileren.

– Minibiler har ikke bare en begrænset trækkraft. De har heller ikke et særlig stort bagagerum, så det er vigtigt, at man kan have langt det meste af bagagen på traileren, uden at det påvirker bilens køreegenskaber. Og så skal man jo også huske på, at en Camp-let er væsentlig mere økonomisk at have på anhængertrækket end en campingvogn, både på grund af lavere vægt og på grund af lavere luftmodstand, siger Hans Jørn Nissen.

En af årets første lejelaftaler er indgået med et par, hvor den ene ægtefælle har camperet tidligere i livet og nu anvender udlejningsvognen til at introducere sin nye kone for camping.  Også her er der tale om, at parrets bil er for lille til at køre med campingvogn. Om Camp-let’en skal luftes her i Danmark eller på det europæiske vejnet, afhænger af vejrliget.

– Jeg er ikke tvivl om, at vi får adskillige udlejningsvogne ud at køre til sommer, og jeg vil også blive overrasket, hvis ikke nogle af lejerne vælger at købe en vogn bagefter – og måske den vogn, som de allerede har stiftet bekendtskab med. Vi har en meget attraktiv finansieringsordning, og da man kan få sin egen Camp-let for under 500 kr. om måneden, kan de fleste jo være med, siger Hans Jørn Nissen.

Eftersom Camp-let’en har en totalvægt på under 500 kilo, er den fritaget for vægtafgift. Camp-let er omfattet af bilens ansvarsforsikring, mens der I lejeaftalen er inkluderet en kaskoforsikring med en selvrisiko på 2000 kr., så de formelle ting er således også både gennemskuelige og helt på plads, inden ferien begynder.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start