BMW: Danskernes foretrukne bilmærke - AutoIndex
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW er danskernes foretrukne bilmærke

Ifølge FDM’s årlige AutoIndex-undersøgelse er meldingen fra de danske bilejere klar: BMW er Danmarks bedste bilmærke
BMW
27/04-2012 kl. 09:30

Danmarks bedste bilmærke. Bag resultatet ligger en målrettet indsats fra BMW i egne rækker. Også når det gælder miljøet.

BMW forhandlerne kan igen være stolte af sig selv.
Et kvantespring fra en 15. til en 3. plads. Det er danskernes vurdering af BMW’s værksteder ifølge FDM Motors årlige AutoIndex-undersøgelse. I undersøgelsen spørges bl.a. til værkstedets fleksibilitet i forbindelse med garanti, om alt er repareret som aftalt samt generel service.

Men det er faktisk hele oplevelsen hos BMW forhandleren, der er løftet. Der spørges til forhandlerens generelle kundehåndtering, engagement, venlighed og kendskab til produktet. Også her er springet stort. Fra en 11. plads sidste år til en flot 2. plads.

Eftermarkedschef hos BMW Danmark, Jack Ruus, siger: ”Vi tog meldingen fra vores kunder sidste år meget alvorligt. Hos et bilmærke som BMW skal kunderne føle en exceptionel oplevelse hele vejen rundt. Ikke kun ved produktet. Vi har derfor iværksat en lang række tiltag, som kunderne altså har oplevet som en mærkbar forandring”.

Loyalitet er det sidste målepunkt, der samlet set har givet BMW en førsteplads. Her vurderes BMW som nummer ét i fire ud af de seneste fem år.

Verdens mest bæredygtige bilmærke syv år i træk.
Jack Ruus fortsætter: ”Hos BMW skal alt hænge sammen. Og for 7. år i træk er BMW kåret som det mest bæredygtige bilmærke af Dow Jones Sustainability Index. Det er verdens mest betydningsfulde aktieindeks for virksomheder med fokus på bæredygtig produktion. Det betyder, at selv om BMW opfattes som et sporty bilmærke, er der ualmindelig meget fokus på hele forretningens indvirkning på miljøet. Dette er ikke kun noget, der foregår i udlandet. I Danmark er vi i gang med at miljøcertificere alle vores autoriserede forhandlere. For selv om ordet miljøvenlig er ved at være lidt slidt, er det vigtigt. Vores kunder taler ikke så meget om det. De vil bare have det. Det viser sig i de krav, der stilles fra de store erhvervskunder. Her er ISO-certificering og miljømærkning nu et fast punkt. Vi er naturligvis meget stolte af danskernes bedømmelse af BMW lige nu. For at kunne fastholde pladsen i fremtiden tror vi på, der skal være fokus på helheden.”

ISO-miljøcertificeringen hos de autoriserede danske BMW bilforhandlere er allerede i fuld gang og forventes gennemført senest næste år.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start