BMW Danmark deltager i Oresund Rally - Motorcykelsport
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW Danmark deltager i Oresund Rally

To erfarne kørere stiller op for BMW Danmark den 10. og 11. september 2011
BMW
12/09-2011 kl. 22:00

BMW Danmark har indgået aftale med to erfarne kørere til Oresund Rally (pålidelighedsrally), som foregår på Sjælland og i Sydsverige den kommende weekend. BMW deltager i kategorien ”Energy” (klasse 2) med en BMW 320d EfficientDynamics Edition, som udmærker sig ved 163 hk, 24,4 km/l og et CO2-udslip på kun 109 g.

De to kørere er Morten Karl, som er tidligere 3-dobbelt danmarksmester i rally og i motorsportskredse kendt som perfektionisten, der aldrig går på kompromis med kvaliteten samt Egon Brøndum, som kører FDM DASU Classic sammen med sin bror Poul, hvor de pt fører Ekspertklassen.
Morten Karl udtaler: ”Jeg glæder mig utroligt meget til at køre for BMW, det er en meget spændende bil og en gren af sporten, som jeg ikke har prøvet før. Normalt er jeg jo vant til at træde speederen i bund og komme så hurtigt frem som muligt. Men det her er noget helt andet, der skal holdes den rigtige gennemsnitsfart, ikke for hurtigt og ikke for langsomt. Samtidigt skal vi også finde de skjulte poster undervejs og der er jeg sikker på, at jeg har fået den bedste hjælp der kan fås i form af Egon Brøndum fra Randers. Egon og hans bror fører i øjeblikket DASU Classic serien, så det må være den bedste anbefaling. Så må vi se, om ikke vi kan få samarbejdet til at fungere, så vi kan køre et godt resultat i hus for BMW Danmark”.

Egon Brøndum udtaler: ”Jeg glæder mig også utroligt meget til vores deltagelse i Oresund Rally i en spændende bil fra BMW. Normalt deltager jeg som observatør i pålidelighedsrally i en klassisk bil sammen med min bror Poul. Jeg er sikker på, at Morten Karl og jeg nok skal få et godt samarbejde under løbet. Det er vigtigt at have en virkelig god chauffør, som forstår at køre bilen med en jævn hastighed, og det er jeg helt sikker på, at Morten Karl kan, selv om han er vant til at træde speederen i bund. Jeg vil gøre mit absolut bedste for, at vi hele tiden er på den rette rute og på de nøjagtige tidspunkter. Som Morten Karl udtaler, så fører jeg sammen med min bror i øjeblikket DASU Classic serien, men vi vil få hård konkurrence, da de to hold, som er nr. 2 og 3 i serien også deltager i Oresund Rally i klasse 2. Jeg lover, at vi vil gøre, hvad vi kan for at køre en topplacering hjem til BMW Danmark”.

For yderligere information om Oresund Rally: http://www.oresundrally.org/

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start