BMW 1-serien - Med nyt design og nye motorer
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW 1-serien

Med nyt design og nye motorer
BMW
23/01-2015 kl. 10:00

På Geneve Motor Show i starten af marts viser BMW den nye BMW 1-serie i både 3-dørs og 5-dørs udgave.

København. Designet på den nye BMW 1-serie bliver markant anderledes med en mere sportslig profil. Især fronten og bagenden er redesignet. Motorprogrammet bliver opdateret med nye tre- og firecylindrede motorer, som sikrer endnu lavere brændstofforbrug og CO2-udledning. Alle motorer har BMW TwinPower Turbo-teknologi og opfylder EU6-normen.

LED-kørelys bliver standard, og baglygterne er nydesignede med “L-form”, som er så karakteristisk for BMW. Instrumentbrættet er opfrisket med 6,5 tommer skærm, og BMW iDrive er standard.

Den nye BMW 1-serie kommer med sekstrins, manuel gearkasse, og som ekstraudstyr kan vælges ottetrins Steptronic automatgear (standard på BMW 125d, BMW 120d xDrive og BMW M135i xDrive). Automatgearkassens transmission er linket til data fra navigationen for at optimere gearskiftemønsteret (navigationsanlæg er ekstraudstyr).

Bilen kan individualiseres med Sport Line, Urban Line, Advantage-pakke samt M Sportspakke.

Den nye generation af motorer inkluderer BMW 116d EfficientDynamics Edition med 116 hk og et gennemsnitligt forbrug på hele 29,4 km/l samt en CO2-udledning på kun 89 g/km.

Bilens mål er som i dens forgænger 4.329 mm lang, 1.765 mm bred og 1.421 mm høj.

Bagagerummet er på 360 liter, og kan udvides til 1.200 liter, hvis bagsæderne lægges ned.

Den nye BMW 1-serie har baghjulstræk og 50/50 procent vægtfordeling. Bilen i både 3-dørs og 5-dørs udgave lanceres i Danmark i april måned. Priserne vil blive offentliggjort på Geneve Motor Show.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start