Bipper Van med Stop&Start - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bipper Van med Stop&Start

Peugeot introducerer Bipper Van med spare-tricks
Peugeot
26/11-2010 kl. 10:45

Peugeots handy og kompakte kassevogn, Bipper Van, lanceres nu som den første Peugeot med Stop&Start-teknologi. Den lille ”sparegris” bliver nu endnu mere brændstoføkonomisk med et brændstofforbrug på op til 23,3 km/l.

Bipper Van blev kåret til ”Van of the Year 2009”, hvor juryen belønnede den kompakte varebil for sin fleksibilitet, rummelighed og manøvrelethed. Nu kommer Bipper Van i en ny udgave med endnu mere udstyr, flere optioner, og en helt ny Euro 5 motor, der har Stop&Start som standard.

En stærkere miljøprofil og lidt mere af det hele
Med den nye 1,3 liters HDi FAP dieselmotor under motorhjelmen får Bipper Van ikke alene flere hestekræfter, men også en stærkere miljøprofil. Den yder nu 75 hk og drejningsmomentet er forøget med 30 Nm til 190 Nm. Partikelfilter (FAP) er standard, hvilket reducerer 99,9 % af partiklerne fra dieselmotoren.

Den nye Euro 5 motor er kombineret med et Stop&Start-system, som især ved bykørsel giver Bipper Van en forbedret brændstoføkonomi. Det betyder, at den kører op til 23,3 km/l og CO2-udledningen er reduceret til 113 g/km.

Stop&Start-systemet aktiveres, når bilen bringes til standsning, eksempelvis for rødt lys, hvorefter motoren stopper. Motoren starter herefter automatisk ved udkobling og aktivering af speederpedalen.

Udover en stærkere miljøprofil er Bipper Van også blevet opgradet på udstyrssiden. Den vigtige sikkerhedsfeature, ESC, er blevet standard, hvilket giver optimal sikkerhed for både fører og passager. Af nyt komfortudstyr kan bl.a. fremhæves en el-pakke, der består af el-betjente sideruder i fordørene, el-betjente sidespejle med varme, fjernbetjent centrallås, separat låsning mellem kabine og lastrum og automatisk låsning under kørsel. Herudover fås en række nye optioner som fartpilot, en særlig Outdoor-pakke med bl.a. Grip Control, og superlås.

Bipper Van 1,3 HDi FAP med Stop&Start fås til 104.990 kr. ekskl. moms. Som en ekstra sidegevinst falder den årlige grønne afgift med 640 kr. til 1.960 kr.

Til foråret lanceres Bipper Van med semiautomatisk gearkasse, hvilket giver yderligere forbedringer på brændstoføkonomien og CO2-udledningen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start