McLaren MP4-12C: Highspeedtur i MP4-12C - Superbil
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Besøg hos McLaren – og highspeedtur i MP4-12C

McLaren inviterer danskere indenfor
Sportscar Event
28/09-2011 kl. 20:00

Nu har danske bilfans en helt enestående chance for at komme ind i de helligste haller hos et af verdens mest succesrige og legendariske Formel 1-teams, McLaren. Startskuddet har netop lydt til velgørenheds-auktion over fem VIP-rejser til McLarens headquater på Lauritz.com til fordel for Børnecancerfonden 

Besøg hos McLaren af alle. Måske lyder et besøg hos Ferrari som det største i sportsvogns-verdenen. Men blandt virkelige connaisseurs er ét bedre: At få lov at komme helt ind i de hellige haller hos … og det næste ord bør læses med andagt: McLaren. McLaren, der kreerer en række af tidernes bedste Formel 1-biler, McLaren, der skabte ikoniske F1 i 1992 og nu den nyeste nye, supersportsvognen MP4-12C.

Normalt inviteres ingen udefra ind i McLaren headquater i Woking. Men bag McLaren-ledelsens beslutning er en mildest talt usædvanlig historie.

Til de to gange Sportscar Event på først FDM Jyllandsringen og dernæst FDM Sjællandsringen i forsommeren, havde en af arrangementets kørere indkøbt det absolutte scoop – den nye McLaren MP4-12C, englænderen i klasse med det fineste fra Ferrari og Lamborghini. Imidlertid blev bilen ikke færdig fra fabrikken, ”men I kan låne én af vores biler!” meddelte McLaren. Et tilbud, englænderne imidlertid måtte trække tilbage, da netop den bil i ugen op til eventen blev smadret under test på Nürburgring.

Imidlertid lægger McLaren så meget vægt på Sportscar Events hjælpearbejde til Børnecancerfonden, at englænderne som erstatning har inviteret i alt fem gæster til VIP-besøg på fabrikken. Og Eventet selv lægger oveni hatten en highspeed-tur i den nye MP4-12C (der nu er leveret!) Den samlede pakke er netop sat på velgørenheds-auktion på Lauritz.com, der i den forbindelse donerer alle køber- og sælgersalærer samt hammerslagsgebyrer til den gode sag.

Se og byd med på de eksklusive VIP-rejser her…

McLaren-eventyret starter fra Hamborg lufthavn med privatfly til London og derfra til McLaren Technology Centre. Dernæst eksklusiv rundvisning i ”laboratorierne”, hvor produktionen af MP4-12C foregår, desuden besøg i udviklingsafdelingen og ikke mindst i selve Vodafone McLaren Mercedes F1-teamet. Flere af områderne er normalt ikke åbne for publikum, men McLaren åbner dørene for de danske gæster i den gode sags tjeneste. Med på Sportscar Events tur er også ambassadør, bilentusiast og racerkører, Jason Watt. Så oplevelsen kan krydres med viden og historier fra en lang racerkarriere.

Alene besøget i Technology Centre, der rummer alle McLaren-gruppens aktiviteter, er helt enestående. Byggeriet af det 57.000 m2 store hovedsæde blev påbegyndt i 1999 og blev først afsluttet i 2004, da Vodafone McLaren F1 team var de sidste til at flytte ind. Bygningen er opført på et 62 hektar stort område med størst mulig hensyn til miljøet. Derfor er der bl.a. plantet 100.000 træer på grunden, ligesom et område på 33 hektar er dækket med vilde blomster.

McLaren, VIP-besøg, program

Dato:                       Torsdag den 6. oktober 2011

11.00                      Afgang fra Hamborg Lufthavn med privatfly (lokal tid)

11.45                     Ankomst London (lokal tid)

12:00 – 12:15 Transfer til McLaren Technology Centre 

12:30 – 13:30 Privat frokost i McLaren VIP 

13:30 – 15:30 Rundvisning på McLaren Technology Centre inklusiv Vodafone McLaren Mercedes Racing afdeling 

15:30 – 16:30 Præsentation af McLarens nyeste superbil MP4-12C  

16:30 – 17:00 Spørgsmål og afslutning 

17:00                   Afgang fra London (lokal tid)

19:45               Ankomst Hamborg Lufthavn (lokal tid) 

Den komplette ”pakke”, man byder på hos Lauritz.com, indeholder desuden en highspeed-tur i MP4-12C kørt på banen ved Messecenter Herning under udstillingen ”Biler for Alle” i MCH Messecenter Herning, den 21. til den 23. oktober 2011.

*) Der kan ske ændringer i programmet.

((Billedtekster))

Det er her danskerne inviteres ind – helt ind i det inderste af McLaren, hvor sportsvognene bygges.

En af de mest avancerede sportsvogne, en af de bedste Formel 1-racere – begge biler bygges af McLaren. Hvordan det foregår vises frem for de fem bilentusiaster, der til oktober skal på besøg i Woking.

Den berømte computer, hvor McLarens udviklings-ingeniører kan teste en Formel 1-racer, der ikke eksisterer.

Den nye McLaren superbil – så elegant er den. Hvordan den skabes, og hvordan den kører kan i alt fem bilfans komme til at opleve, hvis de vinder velgørenhedsauktionen til fordel for Børnecancerfonden.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start