2013 Bentley Continental GT3 - kommer op i gear
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bentley motorsport

Plan kommer op i gear
Bentley
18/12-2012 kl. 15:30

Efter at have offentliggjort at Bentley vender tilbage til motorsport i GT3-kategorien, er Bentley blevet mødt med en overvældende interesse for den nye Continental GT3 fra private teams og kørere. Lige nu arbejdes der derfor intenst med de sidste detaljer i motorsportsafdelingen på fabrikken i Crewe, så Bentley Continental GT3 kan få sin ilddåb på racerbanen i slutningen af 2013.

For at assistere med teknisk ekspertise og design af de mange specielle komponenter en racerbil har brug for, er Bentley stolte over at kunne offentliggøre samarbejdet med M-Sport Ltd, der siden 1997 har været involveret i motorsport på meget højt niveau og bliver en vigtig teknisk partner.

Bentleys motorsportschef Brian Gush siger: ”I M-Sport har vi ikke bare en organisation og en teknisk partner i verdensklasse, men vi har også æren af at kunne præsentere en helstøbt og gennemtænkt løsning, når vi præsenterer Continental GT3-projektet på Autosport International. Modellen fortsætter med at tiltrække enorm opmærksomhed fra resten af verden, hvilket er utrolig opmuntrende i den fase vi er nu, hvor vi designer og udvikler de sidste detaljer, og hele teamet ser frem til de kommende måneder.”

M-Sports opgave bliver i første omgang at perfektionere den nye racer sammen med motorsportsafdelingen i Crewe for at sikre, at den nye Bentley Continental GT3 bliver konkurrencedygtig, og en værdig arvtager, når Bentley vender tilbage til verdens racerbaner.

”At være en del af dette projekt sammen med Bentley, er et unikt privilegie. Med konceptbilen har Bentley vist, at Continental GT kan forvandles til en yderst konkurrencedygtig racerbil”, siger den tidligere engelske rallystjerne Malcolm Wilson, der står bag M-Sport Ltd.
v
For yderligere information om Bentley:

You Tube www.youtube.com/bentleymotors

For mere gå til Bentleys kanal på YouTube, hvor det er muligt både at se den nye Bentley Continental GT3 samt rekordholderen Andy Green, som tester den nye Mulsanne på Bonneville Salt Flats samt meget meget mere.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start