Autobutler.dk - Bang! Sæson for stenslag
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bang!

Sæson for stenslag
Autobutler.dk
10/02-2014 kl. 14:00

På grund af de mange skift mellem tøvejr og frostvejr er risikoen for at rage et stenslag til sig øget.

Bang! Det høje smæld der lyder, når en sten rammer forruden med op til 130 km i timen, ryster de fleste. Det er desværre en lyd, som mange kommer til at opleve i den kommende tid. Efter perioder med frost stiger antallet af stenslag nemlig oftest. Det sker på grund af de sprækker og huller, der opstår, når vand trænger ned i asfalten. Når det fryser til is, opstår der sprækker, som grus, småsten og små stykker asfalt bliver løsrevet fra.

”Alene i de første par dage af februar har vi fået mere end 80 opgaver på rudeskift eller andet glasarbejde ind, og det ligger fint i tråd med de tal, vi ser de fleste vintre, hvor der tit er mange skift mellem tø- og frostvejr ”, siger kommunikationschef hos værkstedsportalen autobutler.dk, Alexander Elverlund.

Små stenslag er billige at få udbedret, og mange kaskoforsikringer dækker det. De store stenslag og dem der er så alvorlige, at forruden ligefrem revner, kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse. Regningen for en ny forrude er nemlig for stor til, at man kan trække på skulderen, men for oftest for lille til at blive dækket af forsikringen på grund af selvrisikoen og bonustabet. Brug derfor altid en værkstedsportal til at finde kvalitetsværksteder til en fair pris.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start