Toyota Avensis og Verso med flere store prisfald!
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Avensis og Verso

Toyota sænker prisen
Toyota
06/09-2012 kl. 19:15

Med flere store prisfald og endnu skarpere fra-priser inviterer Toyota til åbent hus i weekenden 15. – 16. september, hvor der bl.a. er kappet op til 42.000 kr. af prisen på de ekstremt rummelige familiebiler Toyota Avensis og Toyota Verso.

Det er blevet dyrere at være dansker, lyder det igen og igen fra finanseksperterne. Toyota tager derfor nu affære og gør det billigere at blive ejer af en ny bil. Med varige prisfald på op til 42.000 kr. på de populære og ekstremt rummelige familiebiler Toyota Avensis og Toyota Verso kan man for få penge blive særdeles godt kørende.

Prisfaldet på Avensis og Verso er et af flere særdeles attraktive tiltag fra det japanske bilmærke, der inviterer til åbent hus i weekenden 15. – 16. september hos samtlige autoriserede Toyota-forhandlere i Danmark. Toyota Avensis kom først på året i en ny udgave og har allerede bjergtaget tusindvis af danskere med et nyt skarpere design, markant forbedret brændstoføkonomi og det banebrydende multimediesystem Toyota Touch & Go med mulighed for integration af sin smartphone.

Lavere driftsomkostninger
Vælger man Avensis med en 2-liters turbodieselmotor, kan man køre helt op til 22,2 km/l i gennemsnit ved blandet kørsel, hvilket gør, at Avensis er rykket helt op i den bedste energiklasse A. Det betyder lav grøn ejerafgift og lavere driftsomkostninger. Avensis fås fremover fra kun 264.315 kr.

Toyota Verso med mulighed for plads til hele syv personer holder sig bestemt ikke tilbage for Avensis. Her har prisen også været på intensiv slankekur og tabt sig op til 15.000 kr. Prisfaldet udmærker sig også her ved at være permanent, hvilket betyder, at Toyota Verso nu koster fra kun 262.718 kr.

Med budskabet Byt Dyt Weekend lægger Toyota op til, at man kan få en ekstra god pris for sin brugte bil, hvis man samtidig køber en ny ved weekendens åbent hus 15 – 16. september.

Hvis den nye bil ikke skal være en Avensis eller Verso, kan man måske lade sig friste af Toyotas seneste skud på hybridbilsstammen. Der er naturligvis tale om Yaris Hybrid, der kører på en kombination af el og benzin, og som er den ubetinget mest miljørigtige bil med brændstofmotor overhovedet, når der ses bort fra biler, der kan lades op via en stikkontakt.

Yaris Hybrid fås som standard med et komfortabelt automatgear og klimaanlæg og koster under 200.000 kr. Den rummelige hybridbil kan både ses og prøvekøres hos den lokale Toyota-forhandler i åbent hus weekenden.

Attraktive tilbud står i kø
De attraktive tilbud står nærmest i kø i Byt Dyt Weekenden hos Toyota. Danmarks mest populære minibil Toyota Yaris fås nu fra kun 119.995 kr. Man kan få mindst 35.000 kr. for sin brugte bil ved købet af en nye Aygo 5-dørs T3. Der er 25 procent rabat på alufælge, og Toyotas finansieringsselskab Toyota Finans, der er kåret som Danmarks billigste af forbrugerrådets magasin TÆNK Penge, fortsætter med at banke bankerne og alle andre ved at tilbyde ekstra lave renter fra 2,75 procent.

Så det kan nærmest ikke betale sig at blive hjemme, når Toyota åbner dørene op til en forrygende Byt Dyt Weekend 15.- 16. september.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start