Automotive Brand Contest 2012 - 3 priser til KIA
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Automotive Brand Contest 2012

Tre designpriser til KIA
Kia
13/08-2012 kl. 10:00

• Den nye KIA cee'd anerkendes for sit udvendige og indvendige design

• KIA GT vinder i kategorien for konceptbiler

• Prisuddeling den 27. september i forbindelse med biludstillingen i Paris

Frankfurt den 1. august 2012 – KIA har vundet tre designpriser i Automotive Brand Contest 2012, og det er de seneste i en række af hædersbevisninger til designerteamet bag det koreanske mærke, som ledes af chefdesigner Peter Schreyer.

Den nye KIA cee'd, der blev introduceret i juni 2012, vandt i kategorien for udvendigt design og blev desuden hædret med særlig omtale af den enestående innovation i kategorien for indvendigt design.

Desuden udvalgte den højt profilerede jury KIA GT som prisvinder i kategorien for konceptbiler. Designkonceptet med den baghjulstrukne, sportslige sedan havde verdenspremiere i september 2011 i forbindelse med biludstillingen i Frankfurt.

Automotive Brand Contest, der blev afholdt første gang i 2011, er blevet en internationalt anerkendt konkurrence. Konkurrencen er åben for bilproducenter, reservedelsleverandører og virksomheder, der leverer design- og mærkekommunikationsmæssige services til bilbranchen. Konkurrencen omfatter i alt 16 priskategorier, der omfatter bildesign, reservedele og tilbehør, teknologi, digitalt udstyr, branding og eventaktiviteter.

Årets to prisvindende KIA modeller er vigtige for mærket. Anden generation af cee'd, KIAs bedst sælgende model i Europa, har en stil som typisk ses på sportslige coupémodeller, men den er rummelig og funktionel som en 5-dørs hatchback. Det eksklusive udvendige design med kromindfattede ruder og muskuløse linjer på motorhjelmen komplementeres indvendigt af et ergonomisk, førerorienteret instrumentpanel og et raffineret interiør – og det hele er omfattet af KIAs brancheførende garanti, der gælder i 7 år. Konceptbilen KIA GT er inspireret af grand tourer-modellerne fra 1970'erne og kombinerer muskuløse proportioner med et sofistikeret, elegant interiør med plads til fire personer. Den giver et hint om KIAs fremtidige designfilosofi.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start