Audi præsenterer to stærke topversioner udover ny SUV
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Audi præsenterer to stærke topversioner udover ny SUV

Premium-mærket går ind i et nyt markedssegment med Audi Q2, Audi S4 Avant – en sportslig all-rounder med ny V6-turbomotor og Fem-cylindret turbomotor i Audi RS Q3 performance med 367 hk
Audi Danmark
08/03-2016 kl. 10:13

Audi styrker sit engagement i det boomende SUV-segment. På den internationale biludstilling i Genève præsenterer mærket den kompakte Audi Q2* – en urban bil til hverdagen og fritiden med et progressivt design og en ungdommelig charme. Dens verdenspremiere flankeres af to nye topmodeller – Audi S4 Avant* og Audi RS Q3 performance*.

“Vi har udviklet Audi Q2 målrettet til unge kunder”, forklarer Rupert Stadler, administrerende direktør hos AUDI AG. “Allerede rent optisk er den en type med kant. Den kompakte SUV kombinerer vores mærkes tekniske knowhow med stor anvendelighed i dagligdagen og en emotionel karakter.”

Den 4,19 m lange Audi Q2 har en kraftfuld fremtoning på vejen. Med sit udprægede geometriske formsprog har den en selvstændig karakter i Q-familien. Kunderne kan tilpasse mange detaljer efter egne ønsker og vælge mellem to forskellige udstyrslinjer. Udvendigt og i den rummelige kabine sætter udtryksfulde farver et særligt præg. Sædepositionen er sportslig lav i forhold til rattet, og betjeningen er intuitiv.

Som ekstraudstyr fås det komplet digitale Audi virtual cockpit og et head-up-display. MMI Navigation plus med onlinekomponenten Audi connect er det ypperligste inden for infotainmentprogrammet. Også når det gælder førerassistentsystemer, sætter Audi Q2 nye standarder i klassen. Audi pre sense front kan forhindre kollisioner med fodgængere eller køretøjer, mens den adaptive cruise control med Stop & Go-funktion og køassistenten giver en forsmag på fremtidens selvkørende biler.

Til det nyeste medlem af Q-familien kan man vælge mellem kraftfulde og effektive TDI- og TFSI-motorer, hvis ydelse går fra 116 hk til 190 hk. Den lynhurtigt skiftende 7-trins S tronic fås til alle motorvarianter, og det permanente firehjulstræk quattro fås til motorer med en ydelse fra 150 hk. Det standardmonterede progressive styretøj, den sportslige undervogn – med støddæmperregulering som tilvalg – og køredynamiksystemet Audi drive select (ekstraudstyr) sørger for adrætte køreegenskaber. Audi Q2 vil være at finde på det europæiske marked i efteråret 2016.

Audi S4 Avant og RS Q3 Performance

Audi løftede allerede sløret for S4 Limousine på den internationale biludstilling i Frankfurt i 2015. I Genève følger nu den nye Audi S4 Avant*, der kombinerer præstationerne fra en sportsvogn med de praktiske egenskaber fra en stationcar. Dens ny-konstruerede 3.0 TFSI-motor med turboladning yder 354 hk. V6-motoren accelererer S4 Avant’en fra 0 til 100 km/h på 4,9 sek., og tophastigheden er elektronisk begrænset til 250 km/h. quattro-drivlinjen og Audi drive select er standardudstyr. Salget påbegyndes i sommeren 2016, hvor den kan bestilles. Priserne på det danske marked kendes endnu ikke.

Ud over Q2 og S4 Avant præsenterer Audi også den nye topmodel i Q3-modelrækken i Genève: RS Q3 performance*. Den fem-cylindrede turbomotor yder 367 hk og dermed 27 hk mere end i RS Q3. Den accelerer fra 0 til 100 km/h på 4,4 sek. og har en tophastighed på 270 km/h. Den ekstra ydelse suppleres af et eksklusivt udstyr. I Danmark kan den sportslige SUV bestilles fra foråret, og fås fra omkring 930.000 kr. RS 6 Avant performance* og RS 7 Sportback performance* kan ligeledes ses i Genève.

Forbrugsangivelser for de nævnte modeller:

Audi Q2:

Bilen udbydes endnu ikke til salg. Den har endnu ikke nogen typegodkendelse og er derfor ikke underlagt direktivet 1999/94/EF.

Audi S4 Avant:

Bilen udbydes endnu ikke til salg. Den har endnu ikke nogen typegodkendelse og er derfor ikke underlagt direktivet 1999/94/EF.

Audi RS Q3 performance:

Brændstofforbrug ved blandet kørsel i km/l: 11,6;

CO2-emission ved blandet kørsel i g/km: 203

Audi RS 6 Avant performance:

Brændstofforbrug ved blandet kørsel i km/l: 10,4;

CO2-emission ved blandet kørsel i g/km: 223

Audi RS 7 Sportback performance:

Brændstofforbrug ved blandet kørsel i km/l: 10,5;

CO2-emission ved blandet kørsel i g/km: 221

Forbrugsangivelser er opgivet for modeller tilgængelige på det tyske marked.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start