Audi - Audi køreoplevelser - Nyt anlæg
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Audi køreoplevelser

Nyt anlæg
Audi
03/04-2014 kl. 12:30

Audi driving experience tilbydes nu i den tyske by Neuburg an der Donau: På det nyetablerede anlæg kan ambitiøse førere – og dem, der vil være det – opleve dynamikken ved Audi mærket i forbindelse med køretekniske kurser og sikkerhedstræning både på vej og offroad. Det nye Audi driving experience-center ligger kun 18 km fra koncernens hovedkvarter i Ingolstadt og kun 50 min. fra lufthavnen i München.

“Det glæder os at kunne tilbyde vores kunder og Audi fans en ekstraordinær køreteknisk oplevelse på vores eget anlæg for første gang.” Vi har opført et køreteknisk anlæg i premiumklassen i Neuburg an der Donau – med kørebane, et dynamikanlæg og en offroad-bane,” forklarer Klaus Demel, som er chef for Audi driving experience. Audi driving experience-center dækker et areal på 47 hektar og vil også være hjemsted for Audi Sport, som har planlagt indflytning i Motorsport Competence Center til august. “Så vil fansene få mulighed for selv at opleve ånden bag Audi Sport helt tæt på,” tilføjer Demel.

Audi driving experience-center i Neuburg omfatter et område til dynamiske biler på 30.000 kvadratmeter og en kørebane med en længde på op til 3,4 km. Offroad-banen giver også mulighed for at opleve kørsel gennem grus og træstammer samt på skråninger med sidehældning. Den 8 m høje stigningsbakke udgør et særligt højdepunkt. Ud over de velkendte dagskurser kan de interesserede også tilmelde sig halvdagskurser i køreteknik. Hvis det ønskes, kan kunderne også tilmelde sig individuelle kørekurser med en “personlig træner” til enkeltpersoner, grupper eller som firmaarrangement. Følgende topmodeller anvendes til kørekurserne: Audi S4 Avant, Audi A8 4.0 TFSI quattro og Audi R8 5.2 FSI quattro. Audi brand experience – en 4 timer lang tur med Audi R8 gennem nationalparken Altmühltal – starter direkte fra Audi driving experience-center i Neuburg fra den kommende sommer.

Audi driving experience har i mere end tre årtier stået for køredynamik, passion og fascination – køreoplevelser i deres mest rendyrkede form. Det omfattende sommerprogram 2014 byder på en lang række køretekniske kurser fra Audi driving experience (avanceret træning, intensiv træning og VIP-chauffør-træning), for ikke at nævne Audi sportscar experience, som giver kunderne mulighed for at opleve intensive køreoplevelser på internationale og velkendte racerbaner.

Audi driving experience har siden 1997 også kunnet opleves i Danmark. I år finder de efterspurgte kørekurser sted på Jyllandsringen i uge 18 og på Sjællandsringen i ugerne 19 og 20. Her køres i Audi S3 og Audi A6 allroad med hhv. 300 og 313 hk.

Tilmelding til en Audi køreoplevelse ud over det sædvanlige kan ske på www.audishop.dk samt på www.audi.de.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start