Peter Hansen øger sin ejerandel i A&M til næsten 80%
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Andersen & Martini A/S

Peter Hansen øger sin ejerandel i Andersen & Martini til næsten 80%
Andersen & Martini A/S
10/09-2013 kl. 12:45

“Den seneste tids positive resultater og udvikling i Andersen & Martini A/S efterlader os forventningsfulde og ambitiøse omkring fremtiden”, udtaler adm. direktør i Andersen & Martini A/S, Peter Hansen.

Udmeldingen refererer til såvel det positive halvårsresultat, som til denne uges aktiehandler, hvor Peter Hansen investerede 10 mio. kr. yderligere i Andersen & Martini – aktier, og tidligere bestyrelsesformand Per Martini solgte sine sidste 3% aktier i Andersen & Martini tilbage til selskabet. Dermed øgede Peter Hansen sin andel i virksomheden til næsten 80 % og er således nu i besiddelse af en højere ejerandel, end den tidligere bestyrelsesformand nogensinde har haft.

Med den øgede aktiemajoritet satte Peter Hansen desuden en tyk streg under, at virksomhedens seneste fremgang ikke kun er et spørgsmål om tro. ”Jeg er i sidste ende forretningsmand og for at sige det lige ud, ville jeg aldrig nogensinde investere så meget tid, arbejde og ikke mindst penge i en virksomhed, hvis ikke jeg anså den som værende en sund og driftig forretning i vækst”, siger direktøren, som har svunget taktstokken i Andersen & Martini de seneste 13 år.

Per Martini, der fortsat er kommitteret i selskabets bestyrelse, bakker op om den seneste tids udvikling: ”Der gik ikke lang tid fra ansættelsen af Peter Hansen som adm. direktør, til jeg kunne se, at her var den rette mand til at overtage mine aktier og dermed ansvaret for selskabet. Det glæder mig derfor også overordentligt at se, at Peter og hans team – trods finanskrise og andre udfordringer – har kunnet levere et positivt halvårsregnskab, der er langt bedre end sidste års.”

Peter Hansen selv glæder sig også over at kunne gå forrest og udadtil signalere den positive udvikling hos Danmarks største børsnoterede bilforhandler: ”Mit hjerte banker for Andersen & Martini, men det er vigtigt at huske på, at det ikke er direktøren alene, men direktøren sammen med medarbejderne, der skaber resultaterne!”

Med en ejerandel på tæt ved 80% i en børsnoteret virksomhed, kan man kun spændt afvente, hvad Peter Hansens næste skridt bliver, men det ønsker han på nuværende tidspunkt ikke at løfte sløret for. ”Det, jeg med sikkerhed kan sige er, at jeg har stor tillid til virksomheden og dens medarbejdere, – og det håber jeg bestemt også, at min seneste investering afspejler”, smiler den adm. direktør og storaktionær.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start