Alfa Romeo Giulietta - Smukke velkørende bil - Mere sikkerhed
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Alfa Romeo Giulietta giver mere sikkerhed

Alfa Romeos smukke velkørende biler har alle dage talt til hjertet, og nu taler de også til fornuften.
Alfa Romeo
14/06-2012 kl. 11:30

Det er nemlig muligt at få italiensk køreglæde og tryghed på samme tid. Alle nye Alfa Romeo Giulietta Distinctive tilbydes nu med fem års gratis service- og vedligeholdelsesaftale til og med 31. juli 2012.

Alfa Romeo Giulietta har i snart to år fortryllet kvalitetsbevidste feinschmeckere på det danske bilmarked med sit unikke design, sin funktionalitet og sine fremragende køreegenskaber. Samtidig har Alfa Romeo konstant haft fokus på fornyelse og forbedring af features og konkurrencedygtige priser på den elegante bil. Nu bliver den temperamentsfulde italiener endnu mere attraktiv for danskerne. Alle, der køber en ny Alfa Romeo Giulietta i Distinctive udgaven, får fem års service- og vedligeholdelsesaftale (max. 80.000 km) med i købet til og med 31. juli 2012.

”Mange har drømt om en Giulietta, siden bilen blev introduceret forrige år, og nu betyder service- og vedligeholdelsesaftalen, at endnu flere danskere kan realisere deres drøm med ro i sindet. Udover denne sikkerhed får man i Alfa Giulietta en fantastisk bil med uovertruffent design, komfort, temperament og sublime køreegenskaber med avanceret motorteknologi,” siger Steffen Holm, pressechef hos Fiat Group Automobiles Denmark.

Nye Giulietta’er til favorable priser
For nylig lancerede Alfa Romeo den avancerede TCT dobbeltkoblingsgearkasse til Giulietta og prisen for den temperamentsfulde italiener kom også ned på et leje, hvor endnu flere kan være med. For første gang brød Alfa Romeo Giulietta nemlig 250.000-kroners grænsen, for den nye Giulietta 1.4 Turbo kan fås fra kun 249.900 kr.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start