Alfa Romeo 4C Spider - Italiensk fuldblodssportsvogn
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Alfa Romeo 4C Spider

Ny smuk italiensk fuldblodssportsvogn
Alfa Romeo
17/03-2014 kl. 11:00

På biludstillingen i Genève har Alfa Romeo netop haft forpremiere på en ny sportsvogn, Alfa Romeo 4C Spider. Den åbne italienske sportsvogn er en videreudvikling af den prisbelønnede Alfa Romeo 4C og har fået det traditionsrige tilnavn Spider. Den nye superbil udmærker sig ved et stilfuldt design, en kraftfuld 4-cylindret turbomotor og sublime køreegenskaber takket været en meget lav egenvægt.

Alfa Romeo har igennem mere end 100 år leveret spænding og køreglæde i absolut topklasse til bilentusiaster verden over. Den ny Alfa Romeo 4C Spider, der netop har haft forpremiere på biludstillingen i Genève, er ingen undtagelse. Den toptunede åbne sportsvogn er en videreudvikling af den prisbelønnede Alfa Romeo 4C, der sidste år tog bilverdenen med storm. Den nye Spider forener, ligesom sin forgænger, ny teknologi med smukt italiensk sportsvognsdesign og uovertrufne køreegenskaber.

Funktionel skønhed

Alfa Romeo 4C Spider har centermotor og baghjulstræk og er, ligesom Coupé udgaven, designet af Centro Stile Alfa Romeo. Alfa Romeo 4C Spider er udstyret med et tag, som let og hurtigt kan afmonteres, således at man får fuld glæde af solen og ikke mindst en endnu mere intensiv lydoplevelse fra den temperamentsfulde motor.

Alfa Romeo 4C Spider skiller sig stilistisk ud fra Coupé udgaven med andre forlygter, andre fælge med store Pirelli-dæk og et andet udstødningssystem. Sportsvognen er fremstillet i kulfiber og komposit materialer, hvilket ellers kun er noget, man ser på ægte racerbiler. Dette eksklusive materiale giver både Alfa Romeo 4C Spider lethed og styrke. Alfa Romeo 4C Spider er bygget og designet til at give den størst mulige køreglæde og lever op til Alfa Romeos ønske om at levere ’funktionel skønhed’.

Sikkerhed og stabilitet

Den elegante sportsvogn er fire meter lang og har mindre end 2,4 meter i akselafstand. Disse dimensioner understreger bilens kompakte egenskaber og fremhæver samtidig dens smidighed. På grund af designernes fremragende arbejde, opnår sportsvognen maksimal aerodynamisk effektivitet og er samtidig imponerende stabil selv ved de højeste hastigheder. Tilmed er luftturbulensen i kabinen minimal, når taget er afmonteret, hvilket giver en behagelig kørsel, også under høj fart.

Sportsvogn med fart

Alfa Romeo 4C Spider kommer med en 4-cylindret 1750 Turbo benzinmotor og kan bl.a. prale af en let motorblok i aluminium, direkte benzinindsprøjtning samt den smarte dobbeltkoblingsgearkasse Alfa TCT, der sikrer effektiv kørsel med lynhurtigt automatisk gearskifte.

Produktionen af den nye Alfa Romeo 4C Spider starter sidst på året.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start