Advarsel - Camping er en stærkt vanedannede ferieform
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Advarsel

Stærkt vanedannede ferieform
Camping Branchen
03/08-2013 kl. 22:30

Uanset om du er til afslapningsferie, aktiv ferie med sport eller oplevelser eller noget helt tredie, så er campingferie en oplagt mulighed for at afholde ferien i dit eget tempo.

Både danske og udenlandske campingpladser har mange tilbud til børneneKør-selv-ferier har igennem årtier været danskernes foretrukne ferieform, og med en campingvogn eller teltvogn på krogen giver det en endnu større frihed. Her kan man holde pauser, når det passer ind i familiens rytme. Man kan lave sin egen mad undervejs, så man slipper for de dyre – og tit dårlige – spisesteder langs motorvejen. Og endelig kan man nyde, at ferien starter det øjeblik man kører ud af indkørslen. Ferieboligen er klar og pakket til gode oplevelser.

Nylige undersøgelser fra FDM har vist, at kør selv ferier er den langt billigste ferieform. Når man regner alle omkostninger sammen, er der tit mellem 4-5.000 kr. at spare ved at køre selv. Og når man så selv har sin feriebolig med, er besparelsen endnu større.

Men man skal man selvfølgelig ikke kun kigge på økonomi. En campingferie er meget mere end det. Til forskel fra f.eks. en ferielejlighed eller et mobilehome har man en helt anden frihed. Man har muligheden for at tilrettelægge sin ferie så den passer til hele familien. Udbudet af campingpladser både herhjemme og sydpå er stort. Der er alt fra den lille stille campingplads med fokus på naturoplevelser til de store campingpladser med underholding for hele familien. Her kommer hverken teenageren eller resten af familien til at kede sig.

På en campingplads finder børnene altid legekammerater, og her dannes tit venskaber for livet. Børnene leger sammen i grupper på tværs af alder, nationalitet og køn. Dette giver en god naturlig leg, der kan være med til at udvikle barnets sociale evner. Ofte er det ikke kun børnene der møder nye venner. De voksne taler også tit sammen på kryds og tværs af nationaliteter, alder og social status. Når man er på camping, er det som om at disse ting bliver underordnede og træder i baggrund for det gode samvær.

Samtidigt har du den frihed, at du har din bil med på ferien. Du slipper derfor for dyre omkostninger ved at skulle leje en bil, og du komme ud at opleve ting uden at skulle betale dyrt for det. Og det i et tempo, der passer til familien og ikke i hælene på eller anden guide der styrer familien, og 30 andre familier, rundt på en seværdighed med hård hånd og et presset tidsskema.

Og skulle familien ikke kunne lide campingpladsen, naboerne eller udsigten, så er det bare at hægte vognen på krogen og finde et andet sted at afholde ferien.

At finde det rette udstyr til ferien er ikke noget problem. Danmarks mange campingforhandlere står klar med den vogn og det udstyr der passer lige til jeres familie. De danske campingforhandlere er  dygtige til at rådgive ud fra jeres families behov og økonomi. Faktisk kan man købe en campingvogn helt ned til få hundrede kroner pr. måned og blive klar til sensommerferien samt eftertårets ture på ingen tid.

Der er dog en advasel. Pas på!! Campinglivet er stærkt vanedannende.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start