Fiat - Tag med på ”nytårstur” til Åbent Hus hos Fiat
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Åbent Hus hos Fiat

Tag med på ”nytårstur” til Åbent Hus hos Fiat
Fiat
19/12-2013 kl. 10:45

Kom en tur bag rattet i ærkeitalienske biler, når Fiat-forhandlere i hele landet inviterer til Åbent Hus den første weekend i januar. Udover spændende privatleasingnyheder kan Fiat løfte sløret for to eksklusive kampagneversioner af Fiat Panda og Fiat Punto i et begrænset antal.

Det kan være svært at komme op i omdrejninger efter en hård og travl december, men i weekenden den 4. og 5. januar gør Fiat det let at komme i gear. Landets Fiat-forhandlere slår nemlig dørene op og inviterer på ”nytårstur”, hvor det er muligt at prøve kræfter med Fiats nyeste modeller; blandt andet to eksklusive kampagneversioner, der forener italiensk design, stærke motorer og det nyeste udstyr og teknologi.

Mød den charmerende Fiat Panda TwinAir Turbo Lounge

Fiat Panda har altid været kendt for sin charme, funktionalitet og rummelighed, og i anledning af nytåret kommer den rappe bybil i en kampagneversion. Den er baseret på den i forvejen rigt udstyrede Lounge version med bl.a. parkeringssensor og Fiats Blue&Me mediaplayer-system, og den har den stærke TwinAir Turbo motor med 85 hk, der sikrer en exceptionel god komfort og gør køreturen til en sand fornøjelse. Udover fem døre og plads til fem personer byder kampagneversionen på klimaanlæg, splitbagsæde og ekstra tonede ruder. Den koster 141.990 kr. inklusiv ekstraudstyr til en værdi af 8.500 kr.

Eksklusiv pendlerfavorit

Januar byder også på en kampagneversion af den elegante og sportslige Fiat Punto. Den kommer med en stærk og økonomisk 1,3 MJT turbodieselmotor med 85 hk som kører op til 28,6 km/l, og den byder på masser af ekstraudstyr med blandt andet aircondition, Blue&Me mediaplayer-system, cruise control, parkeringssensor, sædevarme og læderrat. I kombination med det klassiske, italienske design er Fiat Punto den ultimative pendlerbil til kun 177.990 kr. Bilen har ekstraudstyr til en værdi af 21.600 kr.

Har man en byttebil, og vælger man en af de to nye kampagneversioner, tilbydes henholdsvis mindst 20.000 kr. for byttebilen, hvis man vælger Fiat Panda, og 30.000 kr. hvis man vælger Fiat Punto.

Attraktive privatleasingpriser

Det nye år byder fortsat på Fiats brede og attraktive privatleasingprogram, hvor den populære Fiat 500L Living lige nu fås til 9.995 kr. i førstegangsydelse og fra 3.395 kr. om måneden – en uhørt lav pris for så rummelig en bil. Fiat 500L Living er en ualmindelig praktisk bil, der let imødekommer den store families behov for masser plads og fleksibilitet. Bilen er designet med fokus på komfort og rummelighed, og alle detaljer er funktionelt udformet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start