8-personers elbil fra Mercedes-Benz har fået prisskilt - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

8-personers elbil fra Mercedes-Benz har fået prisskilt

Mercedes-Benz Danmark
10/06-2020 kl. 20:47

Mercedes-Benz satser stort på elektrificering af modelprogrammet i form af både de såkaldte ”milde hybrider”, plug-in hybrider og naturligvis også de rene elbiler. Sidste år kom den længeventede EQC til Danmark, og nu er tiden kommet til at introducere EQV herhjemme.

Der er ingen tvivl om, at efterspørgslen efter de delvist og helt elektriske modeller fortsat stiger, og derfor glæder vi os meget til at introducere netop denne bil. Sammenlignet med den dieseldrevne V 250 d, som kommer tættest på EQV rent outputmæssigt, så er EQV faktisk mere end 140.000 kroner billigere, og dermed er drømmen om at køre på el også til at realisere for dem, som har brug for den ekstra plads,” siger Jens Lyngholm, som er produktansvarlig for Mercedes-Benz varebiler i Danmark.

Med plads til op til 8 personer er EQV et oplagt valg som både familiebil, shuttle og taxi. Opladning kan foretages ved hurtigladning, hvilket på 45 min oplader batteriet fra 10-80%.

EQV 300 Avantgarde sætter standarden for udstyr
Med til historien om den elektriske EQV hører også fortællingen om det høje niveau af standardudstyr, bilen lanceres med i Danmark.
EQV-kunderne kan nemlig se frem til at nyde udsynet – og måske især den natlige kørsel – med de intelligente LED-lygter, som selv blænder op og ned efter behov, samtidig med de kan sætte sig godt tilrette i de læderbetrukne sæder. I kabinen mødes kunderne af ambiente-belysning og det anmelderroste, stemmestyrede MBUX styresystem. Mange funktioner kan også fjernestyres med appen Mercedes me, hvor man blandt andet kan indstille for-klimatisering, så bilens kabine er nedkølet eller opvarmet, mens bilen er koblet til elnettet.
Derudover er fx digital radio, navigation, parkeringsassistent, bakkamera, 3-zonet klimaanlæg, elektrisk bagklap og tyverialarm også en del af listen over standardudstyr.

Sikkerheden er i vanlig vis helt i top, og med som standard følger både Blind Spot Assist, som advarer om biler og bløde trafikanter i blinde vinkler, Lane Keeping Assist og PRE-SAFE systemet, som forudser og forbereder bilen på sammenstød, hvis uheldet skulle være ude.

Som kunde får man rigtig meget bil for pengene i EQV. Vi har nemlig sørget for et højt niveau af standardudstyr, som vi ved, rigtig mange sætter pris på. Der er selvfølgelig også rig mulighed for at sammensætte bilen helt efter eget ønske, men man får faktisk en komplet bil uden at sætte et eneste kryds på listen over ekstraudstyr,” siger Jens Lyngholm.

Senere på året følger en ekstra lang variant til modelprogrammet. De første EQV kommer til Danmark til efteråret. De vejledende priser for EQV starter på 693.900 kroner, men ved lancering tilbydes den fra 649.900 kroner som privatkøb, mens beskatningsgrundlaget begynder ved 599.900 kroner.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start