5-stjernet ferie året rundt - Sådan er Camping
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

5-stjernet ferie året rundt

Sådan er Camping
Camping Branchen
12/02-2014 kl. 23:45

Camping har gennemgået en rivende udvikling siden 60’ernes spidstelte. Hvornår har du f.eks. sidst kigget ind i en campingvogn? Gør det, og du vil blive overrasket. Stort set alle campingvogne giver 5-stjernet komfort, så du har dit eget og helt private 5-stjernede hotelværelse med på alle dine ferier.

Foråret og sommeren nærmer sig hastigt, og det er snart tid til en masse gode ferieoplevelser. Rammerne for de gode oplevelser skal selvfølgelig være i orden. Og det bliver de med en moderne campingvogn.

Der er ikke længere noget som helst primitivt ved en campingvogn. De kan fås i stort set alle udstyrsvariationer, og der er så mange forskellige indretninger, at det nok skulle være muligt at finde netop den indretning, der lige netop er perfekt til en selv.

Slut med at dele seng med tusindvis af andre turister

Når du rejser på ferie med din egen campingvogn, så har du din egen hotellejlighed med på ferien. Du har dit eget toilet, dit eget bad og dit eget køkken med dit eget service. Og du ved, at der ikke har sovet tusindvis af fremmede mennesker i sengen før dig. Du har din egen madras, dyne og pude med. Det er hygiejnisk og giver dig og din familie den optimale sovekomfort.

Faktisk har de fleste ferielejligheder svært ved at matche komforten i en moderne campingvogn. Udstyr som effektive varmesystemer, gulvvarme, varmt vand, emhætte, myggenet for alle døre og vinduer og komfortable siddegrupper og senge er standard i stort set alle campingvogne i dag.

Hertil kommer masser af lys og luft gennem de store tagluger og de mange vinduer.

Mulighederne er mange, og du bestemmer 100 % selv, hvordan din rullende ferielejlighed skal være indrettet og udstyret.

Du er din egen ferieguide

En ferie med en campingvogn handler imidlertid om meget andet end komfort. Selvfølgelig skal man bo, sove og spise godt på ferien. De rammer giver en campingvogn til fulde. Men en campingvogn giver også en frihed uden sidestykke – nemlig retten til at vælge og ombestemme sig.

Vi søger alle noget forskelligt på en ferie. Er det Vesterhavets brusen, når bølgerne bryder mod stranden? Cikadernes sang i buskene om aftenen i Middelhavets varme? Eller hvad med børnenes glade latter, når de boltrer sig på legepladsen eller i poolen? Men hvorfor vælge? En campingvogn giver dig mulighed for at opleve det hele. Man er sin egen ferieguide, og man gør tingene i det tempo, der passer en bedst. Man styrer selv sin tid, og er ikke afhængig af faste skemaer og klokkeslæt.

Camping er indbegrebet af hygge, samvær og nærvær. Man bliver mange gode oplevelser rigere. Både de store og de små oplevelser tæller. Familiehygge i forteltet med et spil kort, aftenhygge under markisen med et koldt glas hvidvin, imens man stille ser solen gå ned, eller familieudflugten til den seværdighed, man har talt om i årevis. Alle disse ting giver gode minder, man husker tilbage på med stor glæde. Og det er vel det, vi i bund og grund forstår ved ferie.

Har du kigget ind i en campingvogn for nyligt?

Du bliver overrasket, når du kigger ind i en moderne campingvogn. Virkeligheden er nemlig langt fra den stereotype opfattelse af camping som en primitiv ferieform. I dag er camping 5-stjernet komfort og ferie på egne præmisser. Så kig forbi en af de mange danske campingforhandlere, eller besøg Ferie For Alle udstillingen i Herning i weekenden d. 23. – 23. februar. Sæt lidt tid af der, og du vil indse hvorfor flere og flere vælger camping som ferieform.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start