Volkswagen Up! 5 dørs miniput - 89.989 kr.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

5 dørs miniput

Første billeder af Volkswagen up! med 5 døre
VW
23/01-2012 kl. 10:00

Volkswagen har netop offentliggjort de allerførste billeder af deres nye mini-bil up! i versionen med 5 døre.

Som det fremgår af billederne har up! med fem døre stadig sit ikonografiske design. Ud over de ekstra døre er den eneste designmæssige ændring udformningen på den bagesete siderude. I den 3-dørs version skråner ruden og danner et meget dynamisk look. Den fem-dørs version har en solid attitude, der signalerer kvalitet og robusthed uden at gå på kompromis med den oprindelige tanke bag up!: Tysk kvalitet til fornuftige priser – en ægte folkevogn.

Motor- og udstyrsvarianterne til up! med fem døre er identisk med den 3-dørs udgave:

up! tilbydes i to motorvarianter begge 1,0 benzinmotorer med hhv. 60 eller 75 hk. Tillige kommer up! i tre udstyrsvarianter under navnene take up!, move up! og high up!

Alle up! har som del af standardudstyret city emergency brake, et laserbaseret system, der bremser bilen ned hvis mennesker eller genstande kommer for tæt på bilens front, dermed forebygger systemet påkørselsulykker og er unik til up!, der er oplagt som bybil. Volkswagen er første producent, der introducerer denne teknologi i mikro-bils-segmentet. up! har naturligvis også ESP og ABS med antispinregulering og servostyring som standard.

Samtlige up! tilhører energiklasse A og kører mellem 22,2 og 23,8 km/l.

up! med fem døre bliver introduceret i Danmark ultimo maj. Priserne på up! med tre døre starter ved 89.989, mens priserne på den 5-dørs up! stadig er ukendte

Del med en ven

0 personer snakker om “5 dørs miniput

  1. Glæder mig til at se mere til denne model. Det er en bil jeg seriøst overvejer at anskaffe. Tror VW har fat i en kæmpe succes.

Skriv et svar

Giver børn en ny start