2015 sæsonens nyheder fra Isabella
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2015 sæsonens nyheder fra Isabella

En jubilæumsmodel, et nyt deltelt, rengøringsmidler og masser af tilbehør
Isabella
26/08-2014 kl. 10:12

I 2015 byder Isabella på en lang række spændende nyheder. Du finder bl.a. det nye Penta Thirty fortelt, en jubilæumsmodel i anledning af Penta-modellens 30 års fødselsdag. Derudover finder du det nye Universal 420 Coal – et deltelt til brug i alt slags vejr. Også en masse spændende og praktisk tilbehør til dit campingliv, og den nye rengøringsserie IsaClean, finder du i 2015 programmet. 

Køb Isabella fortelte her.

En jubilæumsmodel og et nyt deltelt til al slags vejr

Isabella fejrer, at det i 2015 er 30 år siden, at det første Penta fortelt så dagens lys. Det gør vi med jubilæumsmodellen Penta Thirty – et fortelt der har alt det, du måtte ønske dig i et standtelt. Penta Thirty har den velkendte femkantede Penta-facon og har en dybde på 3,5 m uden generende midterstang. Forteltet er fremstillet i Isacryl, en kraftig acryl, der tillader forteltet at ånde, er i neutrale grå nuancer og har indbyggede lyspaneler i taget.

Ønsker du at nyde årstidernes skiften på campingpladsen, er Universal 420 Coal det perfekte valg. Teltets store styrke og stabilitet gør Universal 420 Coal ideel til camping i al slags vejr hele året. Universal 420 Coal er i flotte grå og sorte farver, der giver teltet et afdæmpet og moderne look.

Det ekstra stærke MegaFrame Zinox stel fås nu til de fleste standardtelte og Penta modellerne. Du kan, med et MegaFrame stel og en vintersikring, opgradere dit fortelt til et helårstelt. 

Praktisk tilbehør, tasker og møbler til dit campingliv

Det er rart med frisk luft og god ventilation i dit fortelt. Det kan du få med en netfront fra Isabella. Netfronten giver god ventilation, og du slipper samtidig for generende insekter. Netfronten kan bruges, hvor frontpanelet lynes ud og erstattes med netfronten – eller du kan lade frontpanelet sidde i og evt. lave en verandaløsning, hvor du har netfronten i den øverst halvdel og frontpanelet nederst. Både netfronten og frontpanelet kan sidde i samtidig. Netfronten kan spejlvendes, så den kan bruges enten i højre eller venstre side af forteltet. 

For at træk og kulde ikke kommer ind ved hjulet på din campingvogn, er det nødvendigt med en god hjulafdækning. Førhen har størrelsen på hjulafdækningen været bestemt af, hvilken campingvogn du har, men nu fås denne helt nye universale hjulafdækning fra Isabella, der passer på alle vogne. Samtidig er den skruefri, så du undgår at lave huller, og risikere utætheder i vognen for at montere den. Hjulafdækningen fås i bredderne 150 eller 75 cm og kan justeres i højden. 

ClickLight er en ny smart LED lampe til brug i eller udenfor dit fortelt. Den klikkes let på teltstangen, og giver et behageligt, hyggeligt og varmt lys, lige der, hvor du har brug for det.  

Med en Isabella køletaske kan du holde madpakken og drikkevarerne kolde. Køletasken er perfekt til skov- og strandturen eller til at have med i bilen. Ud over et stort termorum med plads til både mad- og drikkevarer har køletasken et mindre termorum i låget. Derudover har køletasken en lomme med lynlås på låget og foran netlommer på begge sider samt skulderrem og hanke på begge sider. 

Ud over disse spændende nyheder finder du også en rummelig rejsetaske, en praktisk køkkenrulleholder og grydelapper/bordskånere i silicone. 

Også nye møbler er der at finde i 2015. En ny instruktørstol med sort stel, og en sammenklappelig strandstol med nakkepude. Strandstolen er fremstillet i letvægtsmaterialer. Både strandstolen og instruktørstolen er lette at transportere og opbevare, når de er klappet sammen.  

Rengøringsmidler til dit fortelt og campingudstyr

Isabella lancerer en en ny serie rengøringsmidler til dit fortelt og andet campingudstyr. Rengøringsserien hedder IsaClean og består af fire forskellige rengøringsmidler. IsaClean All-Year til brug af løbende, vedligeholdende rengøring året rundt. IsaClean Season til brug, når sæsonen sluttes af, og forteltet skal have den helt store tur. IsaClean Window til rengøring af forteltets vinduer samt IsaClean Anti-Mould til at fjerne mug og jordslåethed. 

Kontakt din campingforhandler for flere detaljer og priser. Eller se mere om årets nyheder på www.isabella.net

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start