Magacin.dk/biler - 20 år med Suzuki i Danmark
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

20 år med Suzuki i Danmark

I marts 1996 fik Suzuki ny importør og forhandlernet i Danmark. Og her 20 år senere er man klar til at fejre sit jubilæum med gode tilbud og en stor konkurrence.
Suzuki Danmark
29/02-2016 kl. 16:03

Med et salg på mere end 165.000 biler på kun 20 år har det japanske bilmærke fået et rigtigt godt tag på de danske bilkøbere. Målt på antallet af kørende biler på vejene er Suzuki, med næsten 125.000 biler, nu det 8. mest udbredte bilmærke i Danmark. En bemærkelsesværdig succes, der især skyldes, at man hos både forhandlerne og importøren har et langsigtet kundefokus. Og når bilerne samtidig er driftssikre og giver kunderne god værdi for pengene, har Suzuki etableret sig som et af de større bilmærker i landet. 

Nogle af højdepunkterne fra de 20 år er fx introduktionen af Wagon R modellen, der fra 1998 blev Suzukis første rigtigt store salgssucces, og som hurtigt fik folkekære kaldenavne som Postmand Per og ”kummefryseren”. En anden er SUV’en Vitara og Grand Vitara, der i mange år nærmest var en landeplage over det meste af landet. For ikke at tale om Swift modellen, der siden 2005 har haft en særlig plads i miniklassen som den køreglade bil med et unikt og genkendeligt design. Grand Vitara og Swift modellen var også stærkt medvirkende til, at Suzuki blev Danmarks mest solgte bilmærke i 2005. Senest er Suzuki i gang med en større fornyelse af modelprogrammet, der blandt andet har budt på crossoveren S-Cross, den praktiske mikrobil Celerio og den nye Vitara, der giver usædvanlig meget SUV for pengene. Og senere på året er der introduktion af en helt ny Baleno model. Men inden da fejres Suzuki-jubilæet med en større kampagne over hele marts måned og med åbent hus hos alle 78 Suzuki forhandlere søndag, den 13. marts.

Swift i en særlig jubilæumsudgave

I forbindelse med jubilæet introduceres en særlig udgave af den køreglade Suzuki Swift. Den hedder ”20” og byder bl.a. på sortlakerede alufælge, et lækkert sportsrat i læder med sølvfarvede syninger, design-integreret cd-radio med Bluetooth forbindelse til smartphonen, lakeret tagspoiler, LED kørelys, airconditon, el-ruder samt fjernbetjent centrallås. En rigtig lækker sag, der også fås i en ny brun-orange metallic farve. Swift 20 modellen er med 5 døre og under motorhjelmen ligger Suzukis livlige, men økonomiske 4-cylindrede 1,2 Dualjet motor. Den yder 90 hk og har et forbrug på pæne 23,3 km/l ved blandet kørsel. Og det hele til en pris der starter ved kun 139.990 kroner. 

Vitara med udstyrsrabat 

De danske bilkøbere har taget rigtig godt imod den nye Vitara generation, der blev introduceret i april måned sidste år. Mere end 2.500 solgte biler er det blevet til, og med den nyligt lancerede S-model med Boosterjet turbomotor er der kommet flere valgmuligheder i programmet. Vitara priserne starter fra attraktive 191.990 kroner for Comfort modellen med 1.6 liters benzinmotor med 120 hk, og alle Vitara modeller kan leveres med Suzukis AllGrip 4WD system, der giver føreren 4 indstillingsmuligheder for optimal funktion ved forskellige underlag og situationer. 

I forbindelse med jubilæet tilbyder forhandlerne op til 20% rabat på lækkert udstyr til Vitara. Så kan kunderne få en bil med endnu mere attitude til en god merpris. Fx 4 stk. 18” alufælge med kvalitetsdæk og dæktryksensorer til 15.995 kr. eller en af de komplette Country eller Urban udstyrspakker til 6.495 kroner. 

Celerio fra 1.049,-/måned inkl. 7-ÅRS GARANTIEN

Suzukis praktiske og rummelige ”mikro”, Celerio, byder på 5-døre, aircondition, cd-radio med Bluetooth, el-ruder samt fjernbetjent centrallås i den billigste version til 89.990 kroner – og så må den trække en lille trailer, hvilket ellers er en sjældenhed i klassen. I samarbejde med eBilfinans, der er Suzukis mangeårige finansieringspartner, tilbydes en særlig Celerio jubilæumsfinansiering. Her får man endda 7-ÅRS GARANTIEN med i finansieringen, hvilket betyder, at ens bil er dækket i op til 7 år/150.000 km. Ved en udbetaling på 20.000 kroner er den månedlige ydelse fra kun 1.049 kroner.

Spar 20.000 på en S-Cross

Jubilæumstilbuddet på familie-crossoveren Suzuki S-Cross er en Comfort Edition model, hvor der kan spares 20.000 kroner. Her får man den store og rummelige familiebil inkl. metallak og en udstyrspakke, indeholdende et sæt ekstra alufælge og vinterdæk, gummimåtter, bagagerumsbakke og en elektronisk P-skive med mere. Normalt koster metallak og udstyrspakken 23.000 kroner, men nu får man det for 3.000 kr. Med en samlet pris for S-Cross Comfort Edition på 199.990 med vinterpakke og metallak spares der derfor 20.000 kroner.

Vind en Swift 20

Jubilæumskampagnen kører hele marts måned, og Suzuki forhandlerne inviterer til åbent-hus i anledning af jubilæet søndag, den 13. marts. Som en del af kampagnen har Suzuki endvidere sat en Swift 20 på højkant i en stor national konkurrence. Den kan man deltage i ved at sende en sms til 1220 med teksten ”swift20”. Det eneste det koster, er alm. sms takst. Alternativt kan man tilmelde sig konkurrencen på Suzukis hjemmeside, www.suzuki.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start