Suzuki - 2 verdenspremierer på biludstilling i Geneve
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2 Suzuki verdenspremierer

På den internationale biludstilling i Geneve
Suzuki
06/02-2015 kl. 19:45

Suzuki er i gang med en gennemgribende fornyelse af hele modelprogrammet. Efter introduktionen af familiecrossoveren S-Cross er den nye Celerio – en rummelig og økonomisk mikrobil – tæt på sin danske introduktion i marts måned, og i april følger lanceringen af den helt nye Vitara. Suzukis bud på en moderne og kompakt SUV med en stærk fremtoning.

Og under årets internationale biludstilling i Geneve løfter Suzuki nu sløret for, hvilken retning man går med de næste to modelnyheder. Her er der nemlig verdenspremiere på to conceptmodeller, som hver især giver et indblik i Suzukis modelfremtid.

iK2 hedder den første. Her er Suzuki gået efter at tage begrebet ”kompaktbil” til nye højder. Så her har man udfordret de gængse normer for, hvor meget bil man kan forvente af en bil i kompaktklassen. Det er der kommet en flot 5-dørs hatchback ud af.

iM4 er navnet på den anden conceptmodel. En ikonisk mini 4WD med tydelige DNA referencer til Suzukis stærke SUV historie og erfaring. Her er både ny teknologi og et meget karakterfuldt design, der gør iM4 til helt sin egen.

Yderligere information om de 2 conceptmodeller offentliggøres på Geneve udstillingens første pressedag tirsdag den 3. marts. Her afholder Suzuki pressemøde kl. 11.15 i hal 4.

(Den 85. internationale biludstilling i Geneve har pressedage den 3.- 4. marts 2015 og er åben for publikum fra den 5. til 15. marts)

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start