Kia Cee'd - 2. generation Cee'd er klar til dig
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2. generation Cee'd

KIA cee'd – anden generation er klar til at rulle ud
KIA
23/02-2012 kl. 12:30

En kombination af dynamisk og sofistikeret design med modenhed og prestige – den helt nye cee'd 5-dørs hatchback har verdenspremiere i forbindelse med 2012-udgaven af biludstillingen i Geneve.

Den nye cee'd er længere, bredere og lavere end forgængeren, mens akselafstanden er den samme.  Elegancen ved bilens coupéagtige proportioner fremhæves med en stejlt hældende A-stolpe, en meget lav hoftelinje foran og forlængede sideruder.

Fronten på den nye cee'd domineres af den nyeste fortolkning af KIA's varemærke – tigerfrontgrillen og de aggressive omkringløbende forlygteenheder med LED-dagskørelys.

I profil understreges bilens brede sporvidde og robuste udseende af markante for- og bagskærme.  Over de langstrakte, stærkt udformede dørpaneler, de stejlt hældende A-stolper, den svungne taglinje og den integrerede tagspoiler fremhæves det sportslige udseende af den nye models store glaspartier.

I det hele taget fremhæves eksteriøret af mange små, men vigtige detaljer, der tilfører prestige og et Premium indtryk af den nye cee'd, uden at det forstyrrer det samlede designs enkelthed og elegance.

Detaljerne omfatter et nyt, dristigere og mere sofistikeret KIA emblem, integrering af blinklysene i forlygterne, KIAs signaturforrude, kromlister omkring sideruderne og den aerodynamiske udformning af baglygterne, som er unik for cee'd og fortsætter ind i de omkringliggende karrosseridele.

Den nye cee'd har et helt nyt interiør, der kendetegnes af et udseende og en følelse af højeste klasse, en fornemmelse af bedre kvalitet, forbedrede betjeningselementer, touch screen-teknologi og forbedret ergonomi ved førerpladsen.

Instrumentpanelet har et cockpitdesign, som minder om cockpittet i et fly, og som er mere orienteret mod føreren.  Det primære betjeningspanel er koncentreret omkring rattet, så alle betjeningselementer er nemt tilgængelige for føreren, og de vigtige funktionsgrupper som fx audiosystem og aircondition er adskilt, så de giver interiøret et større udtryk af premium kvalitet og luksus som i en større bil.

Nøje gennemtænkte detaljer giver kabinen et mere prestigefyldt udseende og en ditto følelse i forhold til den nuværende generation af modellen.  Bløde materialer giver en ny følelse i kabinen.  Instrumenter og betjeningselementer er fremstillet i et meget tyndt krommateriale, dørhåndtagene er opbygget i lag af materialer af meget høj kvalitet, og selve håndtagene er af en skulptureret, skallignende kvalitet i ét stykke, som afspejler premium værdierne i det nye interiørdesign.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start