Seat: Hurtigst voksende bilmærke tilbage i Hillerød
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

‏Fyrig spanier i comeback

Hurtigst voksende bilmærke tilbage i Hillerød
SEAT
04/02-2013 kl. 10:00

Efter et par års fravær åbner SEAT igen i Hillerød. Den nye forhandler, Jønssons Auto A/S, slår dørene op til marts, men allerede i weekenden den 23. og 24. februar kan man stifte bekendtskab med den spanske tysker til BILSHOW 2013 i Hillerød.

Jønssons Auto A/S er navnet på Hillerøds nye SEAT-forhandler, der til marts åbner på den velkendte Jønsson adresse på Krakasvej 5. Jacob Jønsson startede firmaet i 1989, og han har solid erfaring med andre bilmærker (Hyundai og Honda). Allerede nu er Jønssons Auto i fuld gang med at gøre klar til det nye bilmærke i butikken, og de glæder sig til at introducere borgerne i Hillerød og de øvrige nordsjællændere for den nye designsikre SEAT Leon, den prisvindende Ibiza og ikke mindst minibil-succes’en Mii, der er kåret til Årets Bil 2013.

SEAT har været væk fra Hillerød i et par år, men vender nu tilbage stærkere end nogensinde. De seneste år har SEAT udviklet sig utrolig meget, og flere og flere danskere har fået øjnene op for det meget stærke modelprogram, der inkluderer flere prisvindende modeller til meget attraktive priser. Ja, SEAT er i den grad tilbage i Hillerød, siger Jacob Jønsson, ejer af Jønsson Auto A/S.

Kunderne er i fokus
I 2012 har SEAT i Danmark haft fokus på at styrke sit forhandlernetværk. Showrooms er blevet forbedret og alle SEAT-medarbejdere er blevet trænet i kundeservice, med det mål at kunderne går fra forhandleren eller værkstedet med følelsen af en god serviceoplevelse. Den gode service venter også kunderne i Hillerød.

Vi er et meget professionelt og engageret team, som kan leve op til den høje standard, der er hos SEAT. Vi glæder os til at byde kunderne velkommen i vores flotte bilhus til marts, siger Jacob Jønnson.

Få en forsmag på spansk passion
Interesserede kan imidlertid allerede i weekenden den 23. og 24. februar stifte bekendtskab med SEAT til BILSHOW 2013. Her vil det være muligt at se nærmere på og prøvekøre mange af SEATs attraktive modeller, inklusiv den helt nye Leon.

Den nye SEAT-forhandler i Hillerød bliver nummer 31 i rækken på landsplan. Med en fremgang i salget på næsten 80 procent blev SEAT det hurtigst voksende bilmærke i Danmark i 2012.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start