Her er lovforslaget om nye registreringsafgifter
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lovforslaget om nye afgifter er nu fremsat

Lovforslaget om ændring af registreringsafgifter for autocampere er nu fremsat
Mathias B. Høj
03/10-2017 kl. 14:19

Forslaget til ændring af registreringsafgifterne er et digert værk. Ikke desto mindre er det nu fremsat og vil blive behandlet. Som ventet lægger forslaget op til at ændre afgifterne for autocampere:

Et lille autocamper-relevant udpluk af forslaget er:

– For campingbiler foreslås, at den gældende minimumsafgift på 60 pct. af køretøjets afgiftspligtige værdi nedsættes til 45 pct.

– Den gældende sats for minimumsafgift på 60 pct. for campingbiler er oprindeligt fastsat som en tredjedel af den dagældende høje sats for personbiler på 180 pct. Ved senere nedsættelser af registreringsafgiften er minimumsafgiften for campingbiler ikke blevet ændret tilsvarende. Den foreslåede ændring har derfor til formål at sikre, at afgiftsniveauet for campingbiler bedre afspejler det foreslåede niveau for registreringsafgiften på biler.

– Der foreslås en nedsættelse af afgiftssatsen for campingbiler og en forhøjelse af skalaknækket for varebiler. For at sikre, at der er parallelitet mellem den oprindeligt betalte afgift og den afgift, som kan modregnes ved omregistrering, er det det nødvendigt, at de foreslåede ændringer i reglerne om modregning, som svarer til afgiftsnedsættelserne i øvrigt, kun gælder for køretøjer, som også er afgiftsberigtiget efter de nye regler.

Den komplette tekst kan ses her.

Afgifter for biler og motorcykler kan ses på MagaCins andre sider.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start