Rygter eller hvad - vi er kommet det lidt nærmere
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Campingrådet – rygterne 2 – campingpasset

Det er lykkedes at få troværdige kilder til at bekræfte nogle af rygterne og det ser ud til, at det er ved at være slut med campingpasset.
Ole Mose
08/02-2017 kl. 14:13

1)  Konkurrencestyrelsen
Selvom Konkurrencestyrelsen tidligere i dag afviste, at de havde “noget i gang” mod campingrådet eller campingpladserne, ser det ud til, at der faktisk er en dom på vej. Den er oven i købet så tæt på, at vi angiveligt taler mere om dage, end om uger.
Konkurrencestyrelsen tager sig bl.a. af karteldannelser og slår hårdt ned med ganske store bøder, når man konstaterer virksomheder, som forsøger at omgå de frie markedskræfter gennem interne aftaler. Om det er det, der er problemet med konstruktionen omkring Campingrådet, vides ikke.
Er det tilfældet, er der aktuelt omkring 450 campingpladser, der kan rammes af bøder.

2) DK-Camp

Folk fra DK-Camp der sidder i bestyrelsen for Campingrådet har bekræftet, at der er noget under opsejling. Rygterne svirer omkring, at DK-Camp lader det være op til de enkelte campingpladser at afgøre, om de vil kræve campingpas af deres besøgende- måske allerede fra i år.

3) Campingpasset

Andre kilder med dyb indsigt i Campingrådets drift omtaler campingpasset som udfaset efter 2017

4) DCU

Kilder i DCU udtaler at man afventer den konkrete dom/formulering, før man forholder sig til en reaktion i forhold til medlemmerne. 
Sagen er, at ingen endnu kender ordlyden og hermed konsekvenserne af den dom, der kommer, lyder det.

Passet er blevet til passé

Noget tyder på, at den gamle og specielle ordning er på vej til at forsvinde. Hvad der sker med Campingrådet  kan det være svært at forudse. Uden de 12-13 mio. som passet hidtil har givet og måske uden indtægten fra de grønne nummerplader, kan det være svært at se, hvordan rådet skulle kunne fortsætte.

Læs del 1 her: http://www.magacin.dk/camping/campingraadet—masser-af-rygter/ar7966/

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start