Rygterne svirrer i forbindelse med Campingrådet
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Campingrådet – masser af rygter

Den private organisation Campingrådet er løbet ind i en turbulent periode her i begyndelsen af 2017.
Ole Mose
08/02-2017 kl. 11:23

Campingrådet 
Den private organisation Campingrådet løb ind i en del verbale øretæver, da man i efteråret annoncerede ud, at man ønskede at Staten skulle begynde at tage penge for brug af de gratis shelter's i statsskovene. 

Campingrådet mener, at det er konkurrenceforvridende. Med dannelsen af den nye regering som indbefattede bl.a. Liberal Alliance, der længe har haft fokus på at få frasolgt ca. 10-15 offentligt ejede campingpladser, øjnede Campingrådet mulighed for at få de gratis shelters med.

Shelters må ikke være gratis

Campingrådet endte dog med at stå tilbage med “Sorteper”, da der ikke var nogen politisk opbakning – ikke en gang fra rådets egen bestyrelse, så direktøren Poul Fejer Christiansen endte med at stå alene tilbage med sit synspunkt.

Campingpasset

Ellers er Campingrådet mest kendt for at udstede campingpas til campister, som ingen rigtig forstår formålet med – ud over altså at betale til en privat organisation uden at få noget til gengæld.

Rygterne svirrer
Aktuelt florerer der rygter om alt lige fra at rådet er ved at nedlægge sig selv – og passet med, til at Konkurrencestyrelsen har idømt rådet og medlemmerne store bøder, det hen over at den store sammenslutning af danske campingpladser DK-Camp, har besluttet at trække støtten til rådet.

MagaCin.dk forsøger at finde sandheden
Vi har naturligvis forsøgt at komme i kontakt Campingrådets direktør – Poul Fejer Christiansen, samt formanden for DK-Camp og andre, som må forventes at have viden om centrale ting i Campingrådet.

De ved alle, at  vi ønsker at komme i kontakt med dem, men er ikke vendt tilbage på vores mange forespørgsler.

Konkurrencestyrelsen afviser

Efter henvendelse til Konkurrencestyrelsen har de dog afkræftet, at de har truffet nogle beslutninger omkring Campingrådet for nylig, som vedrører offentligheden.
De fortæller samtidigt, at de ikke oplyser om de undersøger specifikke virksomheder eller brancher. De oplyser det, som er offentliggjort og her er Campingrådet altså ikke nævnt. 

Det kan være rygter …

Jeg er klar over, at vi med denne “nyhed” bærer brænde til bålet, omkring en historie der måske slet ikke eksisterer.
Samtidigt noterer jeg mig også en uhørt tilknappethed, som virker direkte besynderlig. Specielt på et tidspunkt hvor rygterne burde manes til jorden, hvis de ikke har noget indhold.

Vi bliver ved, indtil vi får viden.


Nyt: Læs opfølgning her: http://www.magacin.dk/camping/campingraadet—rygterne-2—campingpasset/ar7967/

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start