"Wind" i håret - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

“Wind” i håret

Renault frister med Twingo baseret cabriolet - navnet er Wind.
Johannes Nipper
03/02-2010 kl. 22:00

Cabrioleten Wind er Renault's angreb på markedet for små og prisbillige “topløse” modeller – der i øjeblikket indeholder biler som Peugeot 207 Cabrio, Nissan Micra C+C og Mitsubishi Colt CZC.

Herligt er det, at se at Renault har fravalgt det mikroskopiske bagsæde som visse af konkurrrenterne er udstyret med – bagsæder der, afhængigt af modellen, næsten kræver at eventuelle passagerer går i 2D for at være der.

Selvfølgelig betyder det manglende bagsæde at man helt fratages muligheden for at forsøge sig med at fragte mere end sig selv + 1, men det virker på en eller anden måde simpelt og ærligt med kun to sæder.

Renault Wind bliver bl.a. tilbudt med 1.2 liters turbomotor der yder 100 heste – og ifølge rygterne også med 1.6 liters motoren fra Clio GT der yder 128 hk. Udstyret med sidstnævnte skulle bilen klare 0-100 på lige omkring 9 sekunder, ganske respektabelt af en lille cabriolet.

Men det er ikke kun accelerationen der er frisk, også taget kan tages af ganske hurtigt  – 12 sekunder er alt hvad Wind skal bruge for at skabe plads foroven.

Desværre for dem der nu sidder og glæder sig til en prøvetur, langs åbne rapsmarker, med fulglekvider og blomsterduft i kabinen, må vi meddele, at der indtil videre ingen planer er om at sælge Wind i Danmark – men man har vel lov at håbe.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start