Volvo integrerer Google Assistant - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Volvo integrerer Google Assistant

Volvo sætter gang i varmen med Google Assistant
Steffen F. Olesen
06/01-2022 kl. 10:39

Ifølge en pressemeddelelse som netop er trillet ind på undertegnedes skrivebord, så bliver Volvo den første bilproducent som integrerer sine biler i Google Home-systemet ved brug af Google Assistant. Producenten påstår, at integrationen muliggør en gnidningsløs forbindelse mellem Google Assistant og bilen.
Men hvad kan vi bruge det til?

Ejere af nyere Volvo biler vil fremover kunne stemmestyre forskellige funktioner i deres bil ved hjælp at Google Assistant, som typisk er at finde på Android telefoner.
Ved at parre bilen med ens Google konto kan man således tale direkte til bilen gennem eksempelvis sin telefon, og aktivere låsesystemet, varmeapparatet med mere.

Ifølge Volvo afspejler integrationen af Google Assistant en ambition om, at give sine kunder bekvemmelighed og ro i sindet.
Hvordan det, at kunne tale med sin bil giver ro i sindet er vi ikke helt med på, men det er da ret smart, at man en kold vintermorgen kan sætte gang i varmeapparatet, uden at skulle have fat i en gammeldags fjernbetjening eller halstørklæde.

Volvo fortæller dog, at det ikke kun handler om at kunne tænde for varmen på afstand, men at man i nærmeste fremtid vil opdatere systemet med yderligere funktioner, så man eksempelvis kan planlægge opladningstidspunkter.

“Volvo Car Group var først med introduktionen af Google-teknologi og -tjenester i vores biler, og vi ser nu frem til at blive de første, der gennemfører fuld integration med Google Assistant-enheder”. Det er et naturligt næste skridt i vores partnerskab med Google,” udtaler Henrik Green, teknologichef hos Volvo Cars. 
“Med denne integration kan vi forbedre kundeoplevelsen betragteligt – da det giver kunderne mulighed for nemt og sikkert at betjene deres bil hjemmefra eller på farten ved hjælp af enhver personlig enhed, der har Google Assistant.

Integrationen vil i de kommende måneder gradvist blive gjort tilgængelig i alle Volvo-modeller med et Android-styret infotainmentsystem, som er koblet til en Volvo Cars-app og en Google Assistant-enhed.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start