Volvo bliver Kinesisk - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Volvo bliver Kinesisk

Den kinesiske gigant Geely køber Volvo
Johannes Nipper
23/12-2009 kl. 22:00

De svenske bilproducenter er i øjeblikket genstand for en helt enorm pressedækning, men det er ikke egne bedrifter der har gjort dem fortjent til det.

I den seneste tid har Saab været centrum for megen spekulation og firmaets skæbne svinger dag for dag.  Og mens Saab afventer sin endelige dom, har Volvo i mellemtiden sørget for at holde pressens fokus i det nordiske.

Ford har i den seneste tid holdt brandudsalg på deres undermærker, hvilket har resulteret i salg af både Jaguar og Aston Martin, men alt skal åbenbart væk, og nu er Volvo også ved at blive solgt.

Køberen er det Kinesiske gigantfirma Geely, som nogle vil kende fra den tohjulede verden. Men nu vil kineserne have en bid af det europæiske bilmarked, og det skal gøres med Volvos hjælp.

De sidste detaljer omkring salget skal stadig forhandles på plads men overdragelsen forventes at finde sted en gang i foråret 2010.

Om ægteskabet imellem, de asiatiske biler, som har for vane at være små, lette og ikke altid de sikreste – og den svenske kampvogn vil bære frugt, vil tiden vise – hvis det bliver virkelighed. Indtil videre er der, ihvertfald ikke ubetinget succes med at frasælge Svenske bilmærker.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start