Volkswagens første elektriske sedan står klar i startblokken - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Volkswagens første elektriske sedan står klar i startblokken

ID AERO er egentlig designet til det kinesiske marked, men en europæisk version af bilen forventes præsenteret i starten af 2023
Steffen F. Olesen
22/06-2022 kl. 09:51

Volkswagen ser ind i fremtiden og offentliggør nu eksklusive designskitser af modellen ID AERO, som er producentens første elektriske sedan, der i første omgang lanceres på det kinesiske marked.
Med ID AERO, som snart er produktionsklar, udvider Volkswagen ID-familien med en model, som ifølge producenten falder ind under kategorien stor firmabil.

Sammen med introduktionen af den nye elektriske sedan sætter Volkswagen skub i den såkaldte ACCELERATE-strategi, med en model der – ligesom sine søskende – er bygget på producentens MEB-platform.
En platform som Volkswagen har udviklet specielt til nuværende og fremtidige elbiler.

Stilmæssigt skulle ID AERO også have noget til fælles med resten af familien, hvor eksteriøret er præget af en flydende og præcis linjeføring, hvor særligt modellens forende og tagkonstruktion medvirket til at reducere energiforbruget, og derved øge rækkevidden.

Aerodynamik er tydeligvis i højsædet

ID 4 var Volkswagens første fuldelektriske verdensbil – ID AERO bliver den næste
Som nævnt indledningsvis bliver Volkswagen ID AERO i første omgang sendt ud på det kinesiske marked. Det skulle efter sigende ske i anden halvdel af 2023, men en tilsvarende model til det nordamerikanske og europæiske marked vil ifølge producenten også se dagens lys næste år.

Efter præsentationen af den europæiske model vil produktionen blive startet op på Volkswagens fabrik i tyske Emden, hvor den populære Passat også bliver samlet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start