Volkswagen åbner for salg af den nye ID.3 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Volkswagen åbner for salg af den nye ID.3

I starten af 2023 har Volkswagen verdenspremiere på den nye og opgraderede ID.3, men allerede nu er de danske priser klar.
Steffen F. Olesen
28/12-2022 kl. 10:58

Indtil nu har vi kun oplevet den nye og opgraderede Volkswagen ID.3 i digital form, og vi skal angiveligt vente lidt endnu før vi får modellen at se i virkelighedens verden.
Men når producenten løfter sløret til verdenspræmieren kommer vi efter alt at dømme til at se en ID.3, som har fået et facelift og en overhaling indendørs.

Den nye ID.3 leveres nemlig med afsæt i feedback fra kunderne, som blandt andet ønsker en opgradering af interiøret. Og i vor tidsalder er det vel også passende, at infotainment systemet nu bliver styret via en 12 tommer touch-skærm med en endnu mere intuitiv brugerflade.

Den nye software byder på funktioner som Plug & Charge og den intelligente e-ruteplanlægning i navigationssystemet, der gør opladning i den nye ID.3 nem og overskuelig.
Af andre elektroniske opgraderinger kan nævnes assistentsystemer, der på visse udstyrsvarianter omfatter Travel Assist med swarm data og Park Assist Plus med hukommelsesfunktion.

Fire varianter fra bogen
Volkswagen åbner for salget af den nye ID.3 i 2023, og tilbyder fire veludstyrede præ-konfigurerede versioner: Life, Business, Style og Tour.
Fælles for alle fire udstyrsversioner er, at de kommer med en 204 hestes elmotor, der trækker på baghjulene.

Life, Business og Style leveres med et 58 kWh-batteri, der giver en WLTP-rækkevidde op til 426 km, hvor topmodellen Tour er udstyret med et 77 kWh-batteri, der giver en WLTP-rækkevidde op til 546 km.

Prisen på den nye ID.3 starter ved 329.995 kr. for en Life-version, der byder på Adaptiv fartpilot med Stop & Go-funktion, App-Connect, trådløs opladning af smartphone, Navigation Discover Max med 12” touchskærm, 18” aluminiumsfælge og multifunktionsrat med varme.

Elmotoren byder ifølge producenten med sine 204 hypper på sportslige præstationer, hvor 0 til 100 km/t klares på 7,3 sekunder.
Det 58 kWh store batteri kan lade med op til 11 kW ved maksimal AC og 120 kW DC, hvor det tager 35 minutter at lade fra 10 til 80 % strøm på batteriet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start