Overklasse specialbygget Mercedes 850XL SUV
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Voldsom Brabus

Overklasse specialbygget Mercedes 850 SUV. Når Brabus går igang, skiller de lige en sprit ny bil helt ad, justerer alle komponenter og lægger lidt mere oveni. Feinschmecker er vel betegnelsen på produktionen af specialbyggede Mercere.
Klaes Asaa
28/09-2016 kl. 17:00

Det velrenomerede firma Brabus fra Bottrop i Tyskland arbejder udelukkende med feinschmecker justeringer på bilmodeller der allerede er på markedet. Man har specialiseret sig Mercedes, Smart og Maybach biler. Firmaet startede i 1977 og er det største Mercedes tuningsfirma udover Mercedes AMG. 

Det er helt helt igennem topkvalitet der kommer ud af produktionen hos Brabus, alt bliver vendt og drejet. Når Brabus kaster sig over GLS SUV modellen fra Mercedes, bliver den til 850XL. 850 fordi den yder voldsomme 850 hk,

Ydelsen er justeret kraftigt opad fra standard 333hk til 850hk og 480Nm til 1450Nm. 

Nye fede fælge fra 18” til 23”. Nu ruller SUV’en derudaf med en topfart på over 300km/t. 

Det er et udstyrsstykke af rang, og uden at gå ned i hver enkel detalje handler det om at forfine en hver komponent. Når alt er skilt ad afbalenceres alle rotende dele, støbegrater fjernes, alt efterjusteres og tilpasses. Der laves nye special tuningskomponenter til indsugning og udstødning. 

Når der står Brabus på bilen, så er det håndlavet kvalitet.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start