Aprilsnar: Atomdrevet elbil får 12.000 km rækkevidde
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vildt: Atomdrevet bil får 12.000 km rækkevidde

Aprilsnar: Rækkevidden begrænses kun af lovpligtigt eftersyn. Slut med opladning og optankning
Webmaster
01/04-2019 kl. 09:05

Nissan, som er et af de førende bilmærker inden for elbilsmarkedet, tager nu skridtet videre. Efter sigende fordi de er godt trætte af, at svare op spørgsmål om rækkevidden på deres elbiler. 

Ifølge Nissan er det næste skridt rent logisk at erstatte batterierne med en reaktor i ministørrelse. Hvilket gør bilen, ja du gættede det, atomdrevet. Og dermed er “optankningen”  begrænset til udskiftningen af uranstave for hver 50.000 km. Udskiftningen skal ske på autoriserede Nissanværksteder, med faciliteter til brugt uran.

Meget passende kommer den første atomdrevne model til at hedde Nissan Nuke. Men det er selvsagt en model til udvalgte markeder som USA og Europa. Nord Korea og lignende stater må ikke importere Nuke.

Ifølge salgschefen for Nuklear Connected Mobility, Ran Slirpa, skal der ved købet af en Nuke underskrives en tro og love erklæring på, at bilen ikke kommer til at indgå i ulykker og uheld. For med uheldstyper som nedsmeltning, kontamination og atomvinter, er det mere end Falck kan klare. Til gengæld er Nukes rækkevidde næsten uendelig lang.

Nuke forventes i salgslokalerne om et år, d. 1. April 2020.

Del med en ven

0 personer snakker om “Vildt: Atomdrevet bil får 12.000 km rækkevidde

  1. Jeg har forespurgt ved Nissan om den fås med blymåtter, bare lige for en sikkerhedsskyld.

Skriv et svar

Giver børn en ny start