Kun i år: Sådan kommer du med til Årets Bil kåringen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vil du med til kåring af Årets Bil?

50 års jubilæum for Årets Bil kåringen giver eksklusiv mulighed for at deltage på aftenen
Mathias B. Høj
11/01-2019 kl. 14:09

Den 23. Januar kåres Årets Bil for 50. gang i Danmark, og det skal naturligvis festligholdes. Derfor bliver eventen væsentlig større end den plejer – og det bliver muligt for interesserede at deltage. Så hvis du er hurtig, kan du sikre dig en eller flere af de eftertragtede adgangsbilletter.

Bilerne i finalerunden er Ford Focus, Hyundai Kona, Jaguar I-Pace, Kia Ceed og Peugeot 508. Og på aftenen bliver det afgjort hvem der vinder den eftertragtede titel som Årets Bil. Den bil, som har fået flest stemmer af juryen i Årets Bil vinder. Det skal for en god ordens skyld understreges, at deltagelse ikke giver mulighed for at afgive stemmer.

I anledning af 50 års-jubilæet bliver kåringen ekstra festlig med Mads Christensen som konferencier, en lækker middag og god vin fra Timm Vladimir, udstilling af alle 52 biler kåret som Årets Bil fra 1969-2018 samt DR, der lægger sidste hånd på en temalørdag om konceptet Årets Bil sammen med Christian Grau.

I løbet af aftenen afsløres ikke alene, hvilken bil, der bliver Årets Bil 2019, men blandt de tidligere vinder findes også ”Alle tiders Årets Bil” og vinderen afsløres af Borgmester Helle Adelborg. Vinderen findes blandt de udstillede biler.

Hele herligheden bliver afholdt ved de udstillede biler i udstillingen “Familien Danmark på hjul – Årets Bil 1969 – 2019” på Forstadsmuseet i Hvidovre.

Billetter kan købes her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start