Vil du have en one-of-a-kind Ferrari? Stil dig i kø!
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vil du have en one-of-a-kind Ferrari?

Produceres kun til de som er værdige.
Steffen F. Olesen
10/07-2019 kl. 15:15

For dem som måtte finde Ferrari's program for dagligt, og samtidig er besværet af en rødglædende tegnedreng, er der begrænsede muligheder. Men er du ude efter noget helt unikt, og er finanserne i orden, er det faktisk muligt at bestille en one-of-a-kind limited edition sportsvogn, som er baseret på eksisterende modeller, men med et helt specielt look.

Monza SP1 og SP2 speedster

Tidligere eksempler inkluderer P80/C modellen, samt de fantastisk flotte Monza SP1 og SP2 speedsters, som er en del af den nyligt etablerede Icona serie.

Ferrari P80/C

Men hvordan får man fingrene i sådan en sprød satan? Ferrari's marketingchef – Enrico Galliera – udtaler i et interview med Autocar, at det første man skal gøre er at stille sig i kø, for der er nemlig en 5 år lang venteliste. Og det er altså ikke bare at ringe på dørklokken ved Ferrari's hovedkvarter i Maranello, og spørge om man for en god sum penge kan få lov at komme på listen. Næ nej, købere af disse one-of-a-kind vogne bliver nemlig håndplukket ud fra, om Ferrari mener at man er værdig til at købe sådan en bil.

Som Enrico Galliera forklarede i interviewet, vil der kun være omkring 250 personer på verdensplan, som får muligheden for at bestille en special Ferrari. Disse personer består af Ferrari's allerbedste kunder, altså folk der tidligere har haft det gyldne kreditkort fremme, ved køb af et af virksomhedens produkter.

Og med de mange ordrer der vælter ind på netop denne limited edition serie, estimeres det at produktionslinjen først når til vejs ende omkring år 2024.

En ”standard” model i denne serie bliver bygget på 18 – 24 måneder, men vælger man eksempelvis en Ferrari 488 GT-3-baseret model, vil det tage op mod 3 år at fuldføre projektet. Dette skyldes at netop denne model, endnu ikke opfylder de krav der stilles til en gadelovlig bil.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start