Vi er underuddannede - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vi er underuddannede

Alexa har kortlagt alle os biltosser
Tommy Rønn
20/10-2010 kl. 21:30

Ifølge Alexa, som har kortlagt brugerne på et af danmarks største internet bilsamlingspunkter, forum siden bilgalleri.dk, er vi biltosser en speciel race.

Os bilgalninge er enten helt unge drenge, eller mere voksne mænd i panikalderen omkring de 40. Vi er ikke i slut tyverne, ej heller grand voksne.

Vi med bilhobby er glade for børn, og har oftere børn, end dem der surfer andre internetsider. Kvinder er sjældent en del af os.

Det mest skræmmende er at vi er underuddannede. Flertallet af os fik aldrig en studentereksamen, og på internettet er bilfolket med længervarende uddannelser underrepresenteret, sammenlignet med andre internetbrugere.

Kort fortalt er vi altså mænd som er helt unge eller i panikalderen. Vi har børn og kom aldrig i skole.

Tidligere brugte vi selv bilgalleri.dk og var glade for den service. Men vi mener ikke Alexa´s analyse passer helt på os.

Se billedet, det er sjov statistik. Hvor valide Alexas data er ved vi ikke, den må ligge på Alexas skuldre alene.

Kilde: alexa.com

Del med en ven

0 personer snakker om “Vi er underuddannede

  1. Vi er ikke underuddannede, vi er autodidakte for livet og har derfor en bred almenviden. 😛

  2. Nu er bilgalleri.dk et betalingssite (selvom de skjuler det så godt som de kan) og derfor tror jeg helt naturligt, at den kvikkere del af biltosserne, vælger at styre udenom lige netop det site.

    For mig giver det ganske god mening, at størstedelen af brugerne derinde må være dårligt uddannede, da de hurtigste stempler i cylinderblokken nok ikke vil betale for at blære sig med deres motorkøretøj, når man for det første kan gøre det gratis andre steder, og man sandsynligvis også har flere muligheder for at få bekræftelse, end via sin bil, når man har en uddannelse. Derfor tror jeg også, at man skal passe på med at overføre alle resultater af undersøgelsen direkte til at omfatte alle "biltosser", for det kan man efter min bedste overbevisning ikke. Men selvom brugerne af bilgalleri.dk nok skraber bunden i større grad, i forhold til uddannelse, end motorinteresserede generelt, så er nogle af konklusionerne omvendt nok ikke er helt forkerte, også i en bredere sammenhæng.

    Håber ikke jeg fik trådt for mange over tæerne. :o)

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start