Dansk producent viser første oppusteligt fortelt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ventura Luftfortelt

Nyt dansk produceret luftfortelt blev introduceret på messen Ferie for Alle 2016
Ole Mose
27/02-2016 kl. 08:38

Danske Isabella som også producerer Ventura teltene, kunne for første gang løfte sløret for deres bud på et luftfortelt. Ganske vist har teltet været vist på et par mindre messer i år, men det er med introduktionen på denne messe, at man officielt sender teltet på markedet.

Luftfortelte
På messen i Herning “Ferie for Alle” måtte man konstatere, at et gennemgående tema var luftfortelte. Teltenes styrke er, at de er nemme at opstille. Man pumper få gange og sparer herved “fægteøvelser” med stænger i alle størrelser og former. Luftteltene er mere vindfølsomme og giver ikke samme plads, som de traditionelle telte. Alligevel har de de seneste år været et varmt emne blandt campister og på sociale medier som omhandler camping

Isabella
Den danske producent har utvivlsomt mærket tendensen og er nu kommet med deres eget bud på et fortelt. Teltet produceres under navnet Ventura Pascal 390. Således produceres teltdug, vinduer o.a. i den velkendte Ventura kvalitet, der må siges at ligge på middel-til-høj på en skala for “gennemførthed”. 

Produceret i Danmark
Isabellas telte produceres normalt på fabrikken i Polen. Dette telt er dog produceret på fabrikken i Kolding. Man kan altså give det prædikatet “Dansk Produceret”, hvilket må siges at være en sjældenhed i dag.

Om teltet
Enkelte ting springer i øjnene, når man sammenligner teltet med konkurrenterne. Mit indtryk er, at der er flere luftrør i teltet. Det bør øge stabiliteten. Producenten hævder desuden, at deres stropteknologi er bedre end konkurrenternes. De har arbejdet meget på det felt og har skiftet “kinastropper” ud, til fordel for en højere kvalitet. 

Teltet har desuden stropper, så det kan stormsikres.
Vinduerne er også af samme kvalitet, som kendes fra Ventura serien og kan således også tåle frost uden at knække.
Der er ikke mulighed for at tilslutte ekstrakabiner, eller termoloft, som det kendes fra f.eks. Kampas telte. 

Pris
Prisen ligger i den høje ende. Teltet koster 9.995,-. Dertil kommer 2 støttestænger, som sikrer, at teltet slutter tæt til campingvognen. Pris kr. 570,-

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start