Var du barn i firserne? Så læs lige med her
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Var du barn i firserne? Se her!

Husker du Knight Rider serierne med KITT? Måske kommer den i Lego
Mathias B. Høj
11/09-2018 kl. 08:16

Selvom David Hasselhoff altid har været dårlig til at huske de øverste knapper i sin skjorte, formåede han alligevel at blive hovedperson i Knight Rider. TV-serien fra firserne, hvor Hasselhoff som Michael Knight med højt hår og autoassistance bekæmpede et bredt udvalg af skurke og bøller.

Men den rigtige stjerne i serien var KITT, den selvkørende og selvbevidste bil, som med indbygget kriminalitetsbekæmpende udstyr, gjorde det hårde arbejde. KITT var letgenkendelig for seerne med sit karakteristiske røde lys indbygget i kølerhjelmen.

Nu er der mulighed for at den legendariske KITT, i form af en Pontiac Trans Am årgang 1982, opstår igen – i Lego. Under Legos produktidéer fra brugere, som ofte kommer fra hardcore legofans, er KITT nået videre med tilpas mange stemmer – men den skal bruge flere stemmer for at blive overvejet til reel produktion.

Du kan se Lego-KITT her.

Det er ikke første gang KITT er fremme i Legos produktidéer, men set i forhold til de foregående, virker det til at være den mest velbyggede.

KITT står for Knight Industries Two Thousand og var en modificeret Pontiac Trans Am. Udover bl.a. kunstig intellingens, flammekaster, tåregasdispenser, laserkanon, katapultsæde, printer, iltmasker til passagerer og mikrobølgekanon, var KITT udstyret med en turbojetmotor med modficerede efterbrændere. Det skulle give en acceleration fra 0 – 100 km/t på to sekunder. Tag den, Tesla!

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start