Undskyld vi larmer - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Undskyld vi larmer

Golf R lokker på alle tider af døgnet
Johannes Nipper
17/02-2010 kl. 23:45

Bare rolig det er ikke ægtefællens snorken der pludselig er steget trefold, ej heller er børnene ved at bore og save midt om natten – det er bare os.

Magacin har i øjeblikket Golf R til test, og med 270 vilde heste, spændt for en 6 trins DSG gearkasse og monteret på fire trækkende hjul er der ikke rigtig tid til søvn. Der er efterhånden kun få dage til vi skal af med bilen igen og den erkendelse har ledt os til at køre i den sjove tysker både nat og dag.

Golf R der er videreudviklingen af den legendariske R32, har hvad motoren angår ændret sig drastisk i forhold til forgængeren – 3.2 liters V6 hedder nu 2.0 TFSi med fire cylindre – det åbenlyse valg for VW havde ellers været at putte deres 3.6 liters V6 motor ned i golfen og have lavet en R36, men det skulle ikke være sådan. 

En ting har dog ikke ændret sig fra R32 til Golf R – afgangsrørene, der er stadig to, de sidder stadig symetrisk og tæt på midten, og de er stadig store og laver en masse ballade. Så endnu en gang undskyld hvis vi koster andre end os selv den gode nattesøvn, vi håber i forstår.  

Forudsat at køre- og benzinkortet holder ugen ud kan i glæde jer til en sjov test i en af de kommende Bil-MagaCin programmer.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start