Om kørekort til unge - Hans Aagesen Motorcykler på TV
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

TV om kørekort til ungdommen

Hans fra Aagesen motorcykler forklarer fornuften i forslaget
Tommy Rønn
14/04-2016 kl. 12:30

Også TV2 finder nyheden om kørekort til unge interessant. Faktisk så interessant så de bragte et indslag på 8 minutter i middagens nyhedsudsendelse. I indslaget fortæller Hans Eikstedt fra Aagesen Motorcykler i København om fordelene med kørekort til de unge.

Kørekort til unge motorcyklister har de danske motorcykel-importører kæmpet for længe. Specielt de gode sikkerheds-resultater fra bl.a. Sverige har været medvirkende til importør-foreningen har arbejdet for sænkning af kørekortalderen.

Også bilkørekortet til 17 årige er tilsyneladende en sikkerheds-gevinst. Det viser resultater fra andre EU lande der allerede har indført denne lave aldersgrænse.

Se klippet fra nyhederne herover. 

Del med en ven

0 personer snakker om “TV om kørekort til ungdommen

  1. Den ordning har eksisteret I mange år I Norge og Sverige. Jeg har selv boet I Norge I 33 år, og har kørt MC i 46 år. Der er forbavsende få ulykker med 16-18 årige på let-MC. Og for unge uden for de store byer er det et populært transportmidel til/fra skole og arbejde.
    Jeg har selv ejet 3 af disse små nye let-MC, 2 Honda CBR 125 R og en Derbi Senda 125. De er forbausende gode og sikre at køre, og mange af de nyeste modeler har ABS.
    Jeg kan varmt anbefale den ordning i Danmark.

  2. Jeg er skeptisk, tror det kommer til at øge antallet af ulykker drastisk, statistisk set gør det jo, men jeg tror det bliver værre endnu. Mest indenfor mc.

  3. Allan MC: Du skal have læst op på dine statistikker. Det er ikke de unge der fylder mest i ulykkesstatistikken for MC og knallert.

Skriv et svar

Giver børn en ny start