Tønder tænder på Renault Captur - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tønder tænder på Renault Captur

Autoriseret Renault forhandler - CB Auto i Ribe - afleverer i denne uge deres største enkeltordre til dato. Ikke færre en 140 Renault Captur bliver overleveret til Tønder kommune.
Steffen F. Olesen
20/10-2020 kl. 06:00

“Der kører hjemmeplejen – og der kom en fra jobcentret, og der kørte sygeplejen”. Sådan kommer det måske til at lyde på gaderne i Tønder om få uger. Kommunen får nemlig leveret ikke færre end 140 spritnye Renault Captur.

Og med koksgrå biler til sygeplejen, sølvfarvede biler til hjemmeplejen og hvide til administrationen, kan borgerne følge med i, hvilken afdeling, der lige har passeret på gaden.

De 140 biler, der omfatter både benzin og diesel varianter, skulle egentlig have været leveret tidligere. Men på grund af Corona, og efterfølgende stop for produktionen på fabrikken i Frankrig, blev det næsten vinter, før de nye biler kom til Tønder.

Christian Brandt – indehaver af CB Auto i Ribe har leveret store portioner biler før. Blandt andet både Dacia og Renault til Flextrafik – og faktisk også den gamle Renault Captur til Tønder kommune. Men denne gang har leverancen været ekstraordinær stor.

“Det er den største enkeltordre vi har haft nogensinde”, siger en meget tilfreds Christian Brandt, der har arbejdet i nær ved et år på denne ordre. Men nu er den i hus, og de næste fire år skal han servicere og reparere bilerne, og han er sikker på, at det personale der skal køre i bilerne, bliver glade for de nye Captur.

“Tønder Kommune kører allerede den gamle Captur, og de har været superglade for bilerne, der har kørt alt mellem 15.000 og 300.000 km på fire år”, siger Chrstian Brandt og fortsætter.

“Når man leverer biler på denne måde, har man en såkaldt puljeordning. Det betyder, at bilerne i gennemsnit kan køre 2200 kilometer om måneden. Men det er et gennemsnit – og der er virkelig stor forskel på hvor mange kilometer de kører”, siger Christian Brandt.

Hos Renault Danmark er der naturligvis også stor tilfredshed med, at Renault blev valgt foran en del konkurrenter.

“Jeg er både glad og stolt over, at Tønder Kommune valgte Renault og Captur. Kommunerne er ekstremt vigtige for os, og vi har stor erfaring med at forstå deres specielle behov”, fortæller adm. direktør i Renault Danmark Yana Minenko og fortsætter.

“Faktisk udgør kommunerne 20 procent af hele vores big fleet flådesalg. Jeg er overbevist om, at Tønder Kommune bliver særdeles tilfredse med Renault Captur. Det er en meget populær model – både hos de private kunder og hos virksomhederne. Faktisk er Captur den næst bedst sælgende bil i B-SUV-segmentet på det danske marked”, siger Yana Minenko

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start