Tesla udvider Theater tjenesten
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tesla udvider Theater tjenesten

Tesla udvikler konstant ny software til bilerne, og deres seneste tiltag vil glæde dine børn.
Steffen F. Olesen
03/01-2020 kl. 05:00

Elon Musk har de seneste uger brugt en del tid på at besvare de mange spørgsmål slået op af fans på Twitter, hvoraf et af dem omhandlede det voksende underholdningskatalog der er tilgængelig i Tesla Theater software. Elon Musk fortæller at Disney+ ”snart” vil være tilgængelig i listen over streamingtjenester i systemet.

Tesla Theater system blev rullet ud i forbindelse med V10 opdateringen i september 2019 via over-the-air-update, og tilføjede blandt andet streamingtjenesterne Netflix og YouTube, sammen med en række Tesla Vehicle tutorials.

Tesla Theater’s streaming tjenester er kun tilgængelige ved stilstand, og så kunne man argumentere for at det er absolut unødvendigt, men tjenesterne er i virkeligheden mere anvendelige end man først skulle tro. For en bil der udelukkende kører på el er fra tid til anden nødsaget til at holde stille for at oplade, og selv ved en af Tesla’s hurtige ladestationer risikerer man at skulle fordrive en halv times tid, eller måske mere afhængig af hvor drænet batteriet er, og så er det jo rart at kunne nappe et afsnit eller to af den der gode serie.

Tesla frigav også en software opdatering i oktober 2019 som indeholdt tilføjelsen af Twitch til Tesla Theater så gaming entusiasterne kan holde sig opdateret, samt muligheden for at lade dashcam’et automatisk gemme videoklip så snart bilens horn akriveres.

Elon Musk’s tekniske afdeling lægger tydeligvis meget vægt på kontinuerligt at udrulle softwareopdateringer, som er tilgængelige for alle Tesla modeller uanset alder – det må alt andet lige sikre en værdi ved videresalg af bilen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start