Tesla præsenterer ny lynhurtig lastbil
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tesla præsenterer eldreven lastbil

Tesla vil revolutionere lastvognsbranchen
Mathias B. Høj
17/11-2017 kl. 08:16

Tesla har igen præsenteret nyheder. Store nyheder, for Tesla offentliggjorde en linje af eldrevne lastbiler. Semi, kommer lastbilen til at hedde. 

Som vanligt med en imponerende accelerationsevne: 0-96 km/t (60 mph) klares på 5 sekunder uden last og 20 sekunder med en last på 36 ton. Imponerende, og det bliver spændende at se, om det kommer til at holde i virkeligheden.

Lastbilen bliver drevet af fire motorer (en til hvert baghjul) og lastbilen skulle have en rækkevidde på ca. 800 km ved en marchhastighed på ca. 100 km/t på motorvej. Medvirkende den lange rækkevidde er en aerodynamik, som skulle være bedre end en supercars. Det lidt spidse design gør også, at chaufføren sidder placeret midt i lastbilen, modsat ude i siden, som er standard i dag. Så længe det varer – for Semi bliver delvist selvkørende. I en konvoj er det kun nødvendigt med en chauffør i den forreste lastbil i et vogntog.

Opladningstiden for 80% af batteriet bliver en halv time. Tesla giver en garanti på 1.609.344 km (1.000.000 miles) på hardwaren. Produktionen forventes at begynde i 2019.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start