Nej, det er ikke en joke: Mød Teslas Cybertruck
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tesla har skabt et monster!

Tesla laver en Hummer for tegneseriefans. Den er i øvrigt skudsikker og klarer 0-100 km/t på 2,9 sekunder
Mathias B. Høj
22/11-2019 kl. 09:16

Den er som taget ud af de tegneserier Elon Musk garanteret læste i 1980'erne, den nye Tesla Cybertruck. Designet med lineal og måske en passer til hjulene. Men mest lineal. Og det er vel meget rimeligt at man som chef for en bilfabrik får lov til at lave sin helt egen tegneseriebil? Nu er den i hvert fald præsenteret og undertegnede troede først det var en joke.

Men den ikke bare ser barsk ud – den er det også. Selve skallen er lavet af skudsikkert metal og glasset er ligeledes armeret. Så der skal en superskurk til at få ram på passagererne. En god sideeffekt af det er, at man ikke behøver bekymre sig om ridser og skrammer – for den slags preller af på Cybertrucken. Endelig lidt konkurrence til Rezvani Tank.

Cybertrucken er en pick-up truck og kan åbnes bagtil, så man køre sin ATV derop – eller gemme sin laserkanon.

Det angives også hvor tunge trailere Cybertruck kan trække – så måske kommer der nu endelig en ordenlig elbil med jydekrog. Cybertruck som campingtrækker skal nok vække opmærksomhed på campingpladsen.

Cybertruck fås i flere versioner – den billigste med én motor og baghjulstræk, autopilot og adaptiv luftaffjedring. Den koster i USA 39.900$. Vil man have to motorer og bedre rækkevidde, ryger prisen op på 49.900$. Tre motorer og en rækkevidde på omkring 500 miles, samt en acceleration fra 0-100 km/t på under 2,9 sekunder er topversionen og koster 69.900$. De danske priser er ikke offentliggjort endnu – hvis den bliver mulig at købe. Du kan se mere til monsteret og lave din bestilling her.

Tesla har særlig af sine amerikanske kunder fået kritik for at mangle en pick-up truck. Det er der hermed rådet bod på – og tilsat så meget badass-faktor, at det får en Dodge Ram til at se venlig ud.

Så ja, den er omtrent lige så sej som de biler i Blade Runner og tegneserierne, som den synes inspireret af.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start