Smart! - Nu kan du lade hunden blive i bilen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tesla går ind for dyrevelfærd

Nu kan du lade hunden blive i bilen
Steffen F. Olesen
16/02-2019 kl. 06:00

Tesla har tilføjet to nye softwareopdateringer til Model S, X og 3. Den første af de to er Sentry mode, som er designet til at afskrække folk med lange fingre. Hvis en person læner sig op ad bilen imens Sentry er aktiveret, skifter bilen til alarmtilstand og viser en meddelelse til tyven på bilens medieskærm, om at bilens kameraer er aktiveret.

Hvis noget mere alvorligt skulle ske, som for eksempel en smadret rude, aktiverer bilen sin alarm, hæver belysningen i medieskærmen, og tænder for bilens radio for fuld skrue. Alt sammen for at afskrække gerningsmanden.

Bilens ejer bliver naturligvis underrettet via Tesla-app’en hvis uheldet er ude. 

Funktionen er valgfri og aktiveres altså ikke automatisk. Føreren skal manuelt aktiverer funktionen når bilen parkeres, og der skal tilsluttes et USB-flash drive, hvor på videooptagelserne gemmes.

Den anden funktion i Teslas opdatering – som jeg personligt synes er smart – er ”Dog Mode”. Denne funktion tillader dig at efterlade din firbenede ven i bilen når du slår et smut forbi den lokale isenkræmmer, uden at dyret omkommer i den danske sommervarme, hvor temperaturen i kabinen ofte fordobles ved stilstand.

Når ”Dog Mode” er aktiveret holder bilen luften i kabinen på en forudindstillet temperatur, og viser en meddelelse på bilens medieskærm, der informerer forbipasserende om at dyret har det fint.

To super fede features som jo ind til videre kun er mulige på elbiler, grundet den store batteripakke.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start