Syvpersoners konceptbil fra Skoda - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Syvpersoners konceptbil fra Skoda

Skoda Vision 7S hedder den nye konceptbil, der ifølge producenten viser, hvordan Skodas nye designsprog kommer til at se ud.
Steffen F. Olesen
23/08-2022 kl. 12:01

Ifølge Skoda er der god grund til at kigge godt efter, når producenten afslører konceptbiler, da de skulle sige en hel del om, hvordan kommende modeller kommer til at se ud, og ikke mindst hvilke features de skal indeholde.
Som eksempel nævner Skoda konceptmodellen Vision iV, som var en temmelig præcis forløber til den nye Enyaq Coupe.

Og nu har ingeniører og designere hos Skoda været på banen igen, hvor der denne gang et tale om en syvpersoners SUV, som meget passende har fået tildelt navnet Vision 7S.

Konceptet får først verdenspræmiere d. 30. august, men allerede nu afslører Skoda nogle af de første skitser, hvor første øjekast falder på den karakteristiske front… Der er vist ingen tvivl om, at der er tale om en Skoda.

Forenden, som helt tydeligt bærer præg af tidligere designs, er alligevel smukkeseret en smule og har fået hvad man velsagtens kan kalde et futuristisk facelift.
For ved siden af den sorte klat i front finder vi et sæt T-formede lygter, der nederst baner vej til syv lodrette luftindtag i kofangeren, og et synligt bundskjold i aluminium.

Stilistisk interiør

Inde i bilen har ingeniørerne for alvor været i gang med store tanker. Her skulle interiøret altså være ret så dynamisk, og tilpasse sig til om man kører eller holder hvilepause på en resteplads mens dyret “tankes”.
Det sker blandt andet ved, at alle instrumenter, inkl. den store touchskærm i midten af bilen, er placeret i den mest ergonomisk optimale position. Men nok mest spændende af alt, at rat og instrumentpanel kører frem, samtidig med at sæderne på både første og anden række glider tilbage for at opnå mere benplads, når man holder stille for eksempelvis at oplade bilen.

Rattet i Skoda Vision 7S har også fået en overhaling, hvor både top og bund er skåret af så der er frit udsyn til det digitale cockpit. Men bare rolig… ingeniørerne har ikke fjernet knapperne fra rattet og samlet betjeningen af alle bilens gadgets i touchskærmen, som vi efterhånden har set i flere koncepter.
Oven i købet har man faktisk integreret haptisk feedback i både knapperne på rattet og i døren, så man lettere kan føle sig frem til, om man har aktiveret dem eller ej.

Plads til hele familien

Og som et lille bær på tippen af islagkagen, så har man integreret en autostol i midterkonsollen, så bilen er vel i virkeligheden en ottepersoners.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start